CHP Sakarya'da yeni bina satın aldı
ensonhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, il örgütüne yeni hizmet binası satın aldı. Bosna Caddesi üzerinde bulunan bir bina satın alan CHP, binayla ilgili tüm işlemleri dün tamamlayarak, tapusunu ve binanın anahtarını teslim aldı.

PARTİMİZE ÇOK YAKIŞACAK

CHP Genel Merkezi tarafından 2.7 milyon liraya satın alınan binanın, dün tüm işlemlerini tamamlayan CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, binanın partilerine çok yakışacağını söyledi.

CHP Sakarya'da yeni bina satın aldı

ANAHTARI TESLİM ALDI

Binanın tapusunu ve anahtarını teslim alan İl Başkanı Isır, partililere bu güzel haberi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyururken, emeği geçen herkese de teşekkür etti. Isır, iç mimar ile binanın partiye yakışır bir şekilde dizayn edileceğini ve en geç 2 ay içinde yeni binaya taşınacaklarını kaydetti.

CHP Sakarya'da yeni bina satın aldı

HAYIRLI OLSUN

Isır’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle; "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Sekreterimiz Mehmet Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcımız Bülent Kuşoğlu, Grup Başkan Vekilimiz ve Sakarya Milletvekilimiz Sayın Engin Özkoç’a ve emeği geçen tüm yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni binamız Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya seçmenlerimize, cefakar üyelerimize, değerli yöneticilerimize, hayırlı olsun."

CHP Sakarya'da yeni bina satın aldı

CHP Sakarya'da yeni bina satın aldı


Günün önemli gelişmeleri VİDEO