CHP Üsküdar adayı Özkes: A'dan Z'ye çok hileler var

CHP Üsküdar adayı Özkes: A'dan Z'ye çok hileler var

Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan CHP Üsküdar adayı eski müftü İhsan Özkes, "Üsküdar 1., 2. ve 3. İlçe Seçim Kurullarına itiraz etmiştik. 1 nolu ilçe seçim kurulu itirazımızı reddetti. Bunun üzerine İl Seçim Kurulu'na itirazımızı yaptık. Neticeyi bekleyeceğiz, hukuki mücadeleyi sürdürüyoruz" dedi.

CHP Üsküdar adayı Özkes: A'dan Z'ye çok hileler var

"HUKUKİ MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Hemen hemen bütün sandıklarda hile olduğunu savunan Özkes,"Ümraniye belediye meclis üyelerine ait oy pusulaları Üsküdar sandıklarında yer aldı. Muhtarların pusulalarının diğer pusulalarla aynı zarfa konulması işlemi var. Bu işlem Üsküdar'da bazı sandıklarda geçersiz sayılırken, bazı sandıklarda kabul gördü. İki ayrı uygulama oldu, buna itirazımız var. 16 bine yakın geçersiz sayılan oy var. Bu çok büyük bir miktar, bu konuda itirazımız var. İki okulda bomba ihbarı nedeniyle yaklaşık 15'er dakika evrakların korumasız bırakılması var.

"A'DAN Z'YE ÇOK HİLELER VAR"

Oy torbalarının mühürsüz olarak ilçe seçim kurullarına gelmesi var. Sonuç tutanaklarında çok ciddi tahrifatlar ve kaydırmalar var. A'dan Z'ye çok hileler var. Oyların yeniden sayılarak halkın iradesinin yansımasını istiyoruz. Sandıkta kazandığımız seçimi masada kaybetmeyi kesinlikle kabul etmiyoruz. Hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz." iddialarını vurguladı.