CHP Üsküdar'da da kriz var
ensonhaber.com

chp

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde, sular durulmuyor. Millete hizmet etmek için projelerini sunmak yerine kendi sığ çekişmeleriyle boğuşan CHP'de, belediye başkan adayları tartışmalara sebep oldu.

CHP'NİN DURUMUNU ÖZETLEYEN SÖZLER

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt, partisinin Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç'ı yerden yere vurdu. Kurt, genel merkeze gönderdiği yazıda, belediye başkan adayının; örgüt içi iletişim ve iş birliğini yok saydığı, belediye meclis üyeliği sürecinde ilçe yönetimi ve mahalle örgütleriyle istişarede bulunmadığı, belediye başkan adayı ile ilçe arasında mutabakat olmadığından iki ayrı listenin olduğu, belediye başkan adayı Ahmet Kılıç'ın seçime yönelik hiçbir hazırlığının olmadığı görüldüğü, adayın çevresinde seçime herhangi bir biçimde katkı sunacak profesyonel ekiplerin olmadığı, adayın açıklanmış bir projesinin olmadığı, sahada anlatabileceği, altını doldurduğu projelerinin olmadığı, parasal sıkıntılardan dolayı mahallelerde irtibat bürolarının açılamadığı, başkan adayı örgütsel bütünlüğü sağlayamadığı ve onun için örgütün hayal kırıklığı yaşadığı, başkan adayının sosyal medya hesaplarının amatörce yürütüldüğü belirtildi.

ADAYLARI KİM BELİRLEDİ?

CHP teşkilatlarında büyük tepkilere neden olan belediye başkan adaylarını kimin belirlediği, hala akıllarda soru işareti olarak duruyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da parti içerisinde yaşanan tartışmalarla ilgili ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, "Sarıgül oyları böler mi?" sorusuna "O detaya girmek istemiyorum.", "Bucak için yeni değerlendirme olur mu?" sorusuna "O kadar detaya giremiyorum." DSP ile ittifak için "Arkadaşlar görüştü, fazla detaya girmek istemiyorum." demişti.

CHP Üsküdar'da da kriz var

CHP Üsküdar'da da kriz var

CHP Üsküdar'da da kriz var