CHP'de Ankara için Muharrem İnce'nin adı geçiyor
ensonhaber.com

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterileceğini öne sürdü.

CHP'li Ünal Demirtaş, sosyal medya "Olabilir mi? Bilemem..." diyerek CHP'li Muharrem İnce'yle ilgili şunları yazdı:

CHP'NİN ANKARA ADAYI MUHARREM İNCE OLABİLİR

"İnce 2014 yılında da Ankara Büyükşehir için çok uğraşmıştı... Olamayınca da kıyameti koparmıştı. İsmail Küçükkaya, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olabileceğini söyledi. Küçükkaya, kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’yi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak düşündüğüne dikkat çekti ve 'bunu yazın bir kenara' dedi..."

"ADAY OLAMAYINCA KIYAMETİ KOPARMIŞTI"

"O günler için Mansur yavaş doğru adaydı. Nitekim aldığı sonuç ortada. Ankara'ya o günler için Yalovalı ince olmazdı. Aynen bildiğiniz kıyameti koparttı. Kişisel hırs ve beklentilerimiz, Türkiye zor günlerden geçerken ikinci planda kalmalıdır. Aday belli oluncaya kadar herkes aday olmak için çalışır, aday belli olduktan sonra da herkes o adayın arkasında partisinin başarısı için çalışır. Ben aday olamadım deyip, o da seçilmesin diye kıyameti koparmaz."