CHP'de kritik toplandı: Kılıçdaroğlu İzmir'e gitti
İHA

1

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarınki İzmir programına katılmak üzere Çanakkale’den karayolu ile İzmir’in Seferihisar ilçesine geldi.

İSTİFANIN ARDINDAN İZMİR'E GİTTİ

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in şok istifasının ardından kente gelen Kılıçdaroğlu’nu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, eski il başkanı Bedri Serter ve CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel karşıladı. Bugün istifasını sunan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in karşılamaya gelmemesi dikkat çekerken, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ile birlikte kalacağı otele gelen Kılıçdaroğlu, Yüksel’in istifası ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.CHP'de kritik toplandı: Kılıçdaroğlu İzmir'e gitti

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARIYLA KRİTİK TOPLANTI

Yüksel’in; Kılıçdaroğlu’nun yarınki Seferihisar programını basın yoluyla öğrendiği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Çanakkale’deki Anafartalar Zaferi’nin 101. yılı nedeniyle düzenlenen törenlere katılım için kaldırılacak otobüs konusunda genel merkezin tavrından rahatsız olduğu ve İzmir’deki Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi sırasında CHP Genel Başkan Yardımcıları ile bazı konularda fikir ayrılıklarına düştüğü için istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Yüksel’in şok istifasının ardından Yüksel’in görevi bırakmasını istemeyen ilçe belediye başkanlarının İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun makamında toplantı yaptığı, Yüksel’in görevi bırakmaması için Kılıçdaroğlu ile görüşme kararı aldıkları öğrenildi. Toplantının ardından Kılıçdaroğlu’nun kalacağı otelde genel başkanlarını bekleyen belediye başkanlarının, Yüksel ile ilgili toplantı talep ettikleri konuşuluyor.

CHP'de kritik toplandı: Kılıçdaroğlu İzmir'e gitti

CHP'de kritik toplandı: Kılıçdaroğlu İzmir'e gitti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)