CHP'den polislere yanınızdayız mesajı
DHA

İstanbul'daki hain terör saldırısında çok sayıda polis ve sivil şehit olmuştu. CHP Genel Merkezi, saldırı sonrasında tüm il ve ilçe teşkilatlarına yazılı bir genelge gönderdi.

Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor günlerde, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğu vurgulanan genelgede, şunlar kaydedildi:

"TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNULMASI EN UYGUN CEVAP OLACAKTIR"

"Bu alçakça saldırıyı düzenleyen ve bu saldırıdan beslenenler, Cumhuriyete, demokrasiye, ülkemizin birlik ve beraberliğine sarsılmaz bir inançla bağlı halkımızın iradesiyle yenilecektir. Bu kapsamda, partimizin il ve ilçe yönetimlerinin, kendi bölgelerinde bulunan emniyet il ve ilçe müdürlüklerine, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde taziye ziyaretinde bulunması, ülkemizin içinden geçtiği bu acı dolu günlerde, şer odaklarına, dayanışma duygumuzla karşılık vermemiz ve emniyet güçlerimizi sahiplenmemiz açısından en uygun cevap olacaktır"

CHP'den polislere yanınızdayız mesajı

"CHP, TÜRKİYE'NİN TERÖR BELASINDAN KURTULMASI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRDIR"

Konuya ilişkin açıklamada bulunan CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, emniyet teşkilatının, ülkenin huzuru için yağmur-çamur, gece-gündüz demeden, izin kullanmadan çalıştığını söyledi.

Zor koşullar altında çalışan polislerin, görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olduğunu ifade eden Sındır, "Polisimizi hedef alan terör saldırıları hepimizi üzüyor. Bütün polislerimizin acısını paylaşmak, onlara moral olmak, terör örgütüne karşı yanlarında olduğumuzu göstermek için il ve ilçe emniyet müdürlüklerine ziyaretlerde bulunacağız. CHP, Türkiye'nin terör belasından kurtulması için her türlü desteğe hazırdır." dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)