CHP'den yoksul ailelere gıda paketi ve bayram şekeri
Ajanslar

CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı'nın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme ardından Ramazan ayı nedeniyle parti Genel Merkezi tarafından gıda paketleri gönderildi. Gıda paketleri CHP Parti Meclis Üyesi Alper Keten ve CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı tarafından ailelere teslim edildi. Yardım paketlerinin geldiğini duyanlar da paketlerin dağıtıldığı bina önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

CHP'den yoksul ailelere gıda paketi ve bayram şekeri

2 BİN 500 AİLEYE DAĞITILDI

Ramazan ve bayram dolayısıyla maddi durumu iyi olmayan 2 bin 500 aileye gıda yardımında bulunduklarını belirten CHP Parti Meclis Üyesi Alper Keten, şöyle dedi:

"Buraya gelip gördük ki, gerçekten maddi durumu iyi olmayan çok aile var. Hükümetin görevi burada hiçbir fakir aile bırakmamak. Fakat hergün ihtiyaç sahiplerinin çoğaldığı ve insanların zor durumda olduğunü görüyoruz. Özellikle Hakkari ve Yüksekova’da yakın zamanda yaşanan olumsuz süreçlerle ilgili bir çok ailemiz mağdur durumda."

CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı ise, Hakkari halkı adına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Yardım dağıtımı sonrası CHP PM üyesi Keten ve CHP Hakkari İl Başkanı Karahanlı, kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve 4 gün önce sel nedeniyle evleri hasar gören Kırıkdağ Köyü'ne gidip 'Geçmiş olsun' ziyaretinde buludu.

CHP'den yoksul ailelere gıda paketi ve bayram şekeri