CHP'li aday gökyüzünden oy istedi
İHA

1

CHP Muğla milletvekili adayı Burak Erbay, Gençlik Haftası’nda ilginç bir seçim propagandasına imza attı. Babadağ’ın bin 900 metre yükseklikteki pistinden paraşütle Ölüdeniz’e atlayan Erbay, üzerine oy pusulası resmi bulunan bir tişört giydi.

GÖKYÜZÜNDEN OY İSTEDİ

Bir elinde parti bayrağı, diğer elinde ise CHP Genel Başkan Kemal Kılıcdaroğlu’nun resminin bulunduğu afişle uçan Erbay, vatandaşlardan oy istedi.

CHP'li aday gökyüzünden oy istedi

"GENÇLERİMİZİNDE SİYASETE SICAK BAKMASINI İSTİYORUM"

Seçilirse Türkiye’nin en genç milletvekillerinden biri olacağına işaret eden Burak Erbay, "Özellikle siyasette gençlerin de yerinin olduğunu bu atlayışla vurgulamak istedim. İstiyoruz ki genç nüfusumuz özgür bir ortamda eğitimlerini sürdürsün, kendi mutlu olabilecekleri meslekleri yapsınlar ve siyasete uzak kalmayarak siyasetin içinde yer alsınlar. Amacım onların sorunlarını dile getirmek. Maalesef şu anki koşullarda günlük kaygılarla ve sokaklarda gençlerimiz öldürülmesi sonucu korkuyorlar ve siyasetten uzak kalıyorlar. Ben bunu kırabilmek adına bir dönüm noktası olabileceğini ve mesaj verebileceğime inanıyorum. Genç arkadaşlarımızın da siyasete sıcak bakmasını istiyorum” diye konuştu.

Gökyüzünden oy isteyen CHP'li aday

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)