CHP'li başkandan Kadir Topbaş'a övgüler
İHA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İSMEK açılışı ve İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Şantiye denetimi için Silivri’deydi.

"AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET EDİYORUZ"

Topbaş burada konuşmasında, "Şu ana kadar Silivri'ye yaptığımız yatırımlar toplamı 1 milyar 467 milyon lira. İstanbul'un bütün ilçelerine hiç ayrım gözetmeksizin hizmet ediyoruz. İstanbul'un köyleri sıcak asfaltı, biyolojik arıtma tesislerini ve dere ıslahlarını bizim dönemimizde gördü. Bolluca Deresi'nde müthiş bir çalışma yaptık. Tarihi köprü nedeniyle Kuruldan kararın çıkmasını bekliyoruz. İşi durdurmadık. Bizim için söz namustur. Yapabileceğimizi söyleriz, söylediğimizi mutlaka yaparız' dedi.

CHP'li başkandan Kadir Topbaş'a övgüler

CHP'Lİ BAŞKANDAN KADİR TOPBAŞ'A ÖVGÜLER

Açılış töreninde Silivri'nin CHP'li Belediye Başkanı Özcan Işıklar da konuştu. Işıklar konuşmasında "Kadir Ağabey" diye hitap ettiği Kadir Topbaş'a övgüler yağdırdı. İSMEK'in vatandaşlar için çok önemli ve güzel bir merkez olduğunun altını çizen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "Mütevaziliği, azimli olması ve çalışkanlığın temsilcisi olarak görüyorum. Sadece İstanbul'da değil bunda sonraki siyasi yaşamında, Türkiye'ye çok yararlı siyasi hizmetler yapacağından hiç şüphem yok. Görev sürem içerisinde, başkan ile çok yakından çalışma fırsatım olmasa bile duruşuyla devlet adamlığıyla, çok şey öğrendiğimiz ağabeyimiz farklı bir yanını da sizlere anlatmak istiyorum. Kendisi hem Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye'yi Dünya'da temsil eden Dünya Belediyeler Birliği sıfatı ile aramızda şuan" dedi.

CHP'li başkandan Kadir Topbaş'a övgüler

CHP'li başkandan Kadir Topbaş'a övgüler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)