CHP'li İnce Ömer Çelik'i tartışmaya davet etti

CHP'li İnce Ömer Çelik'i tartışmaya davet etti

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, partisinin Trabzon İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Yüreğin var mı

İnce'nin Çelik ile ilgili sözleri şöyle: "Bak artist çocuk! O pahalı elbiseler giyen, pahalı motosikletlere binen, pahalı purolar içen, halktan kopuk, Habur rezaletinin mimarı! Kurdu ininde vuracaksın. Ona diyorum ki; senin memleketine gelip seninle tartışmaya razıyım. Yüreğin var mı, cesaretin var mı? Adana'da halkın önünde, düelloya değil tartışmaya davet ediyorum. Yüreğin, cesaretin, bilgin, gücün varsa karşıma çıkarsın. Asıl liboş, asıl entel, asıl halktan kopuk bunlar. Habur rezaleti günlerini hatırlayın. Onun mimarıdır o kardeşimiz. Sizce çıkar mı benim karşıma?"

Suat Kılıç adımı duyunca hasta oluyor

İnce, Suat Kılıç için de şöyle konuştu: "Bir de Suat Kılıç var. Ne zaman benim adımı duysa ya hasta oluyor ya işi çıkıyor. Genel başkan yardımcılarının tümü yetmiyorsa 5 grup başkan vekilleri de eşantiyondan gelsin. Hepsiyle tartışmaya razıyım. Bunlar önce mücahitti, sonra müteahhit oldular şimdi de her şeye müsait oldular."