CHP'li Polat Şaroğlu beyin felci geçirdi
DHA

İlk müdahelesi Tunceli Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in girişimleriyle askeri helikopter ile Elazığ Fırat Üniveristesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

POLAT ŞAROĞLU KİMDİR

Polat Şaroğlu, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Bölgesi, 1'nci sıradan milletvekili seçildi.

1969 yılında Tunceli de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Tunceli de tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Milletvekili olamdan önce ticaretle uğraşan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak çalışan Şaroğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

CHP'li Polat Şaroğlu beyin felci geçirdi

REKTÖR DEMİRBAĞ: "HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'nu hastanede ziyaret etti, durumu hakkında bilgi aldı. Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, daha sonra yaptığı açıklamada Şaroğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek şöyle konuştu:

"Milletvekili Polat Şaroğlu, Tunceli'den helikopter ile bize nakledildi. Gerekli tedavileri başladı. Acil müdahaleden sonra tetkikleri yapıldı. Tomografisi çekildi. Beynin sol alanına atılan bir pıhtı sonucu sağ tarafında hafif bir kuvvet kaybı meydana gelmiştir. Şu anda kontrol altında. Müdahale edecek bir durum yok. Başlanan tedavi devam ediyor. Şu anda hayati bir tehlikesi yok. Şuuru açık. Gerekli tedbirler alındı.''

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)