CHP'li vekiller kampın son gününe sporla başladı

kamergenç

CHP'nin Antalya'da cuma günü başlayan TBMM 24'üncü Dönem 5'inci Çalışma Toplantısı, bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla sona erecek.

GENÇ İLE BALBAY GÜNE SPORLA BAŞLADI

Kampta CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Kamer Genç güne sabah yürüyüşüyle başladı. İkili, kampın gerçekleştiği Belek Sirene Otel'in 'Perge Yolu' olarak adlandırılan bölümünde eşofmanlarıyla yürüyüş yaptı. Kampı değerlendiren Balbay, ne olursa olsun konuşabilmenin iyi olduğunu söyledi ve dün toplantının 5.5 saat kesintisiz devam ettiğini kaydetti.

"OYLAR ASLANIN AĞZINDA"

TBMM 24'üncü Dönem 5'inci Çalışma Toplantısı'nın milletvekillerinin konuşmalarına ayrılan bölümünde ekonomiden örgütlerin durumuna, tarıma kadar birçok konunun tartışıldığını aktaran Mustafa Balbay, Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata'nın sunumunda ise çok açık bir şekilde 'oyların aslanın ağzında' olduğunun görüldüğünü dile getirdi.

CHP'li vekiller kampın son gününe sporla başladı

"HEDEF; 2015'TE CHP İKTİDARI"

Sunumda Türkiye'de artık küçük partiler kalmadığını, geçişkenliğin daha az olduğunun bir kez daha ortaya konulduğunun altını çizen Balbay, tersi de geçerli olmak üzere, CHP'nin MHP'den alabileceği yüzde 5 oy bulunduğunu, AK Parti'den CHP'ye gelebilecek yüzde 10'luk potansiyelin varlığını konuştuklarını dile getirdi. Mustafa Balbay, "Hedef 2015'te Türkiye'de CHP iktidarını, halkın iktidarını kurmak. Bu düzen böyle gidemez" dedi. Balbay, çok yakın bir zaman dilimi içinde iktidar projesiyle halkın karşısına çıkacaklarını kaydetti.

"NAMUSLU TÜRK VATANDAŞININ ERDOĞAN'A ŞAMAR ATACAĞINA İNANIYORUM"

Kamer Genç ise, "AKP gibi rüşvet ve yolsuzluğa batmış, cumhuriyetin değerlerini, Atatürk'ün değerlerini yok etmiş partinin iktidarda kalması bizim için de memleket için de yüz karasıdır. İnanıyorum ki 2015'te CHP iktidara gelir. Milletin oyları kimsenin emrinde değil, yeter ki pisliklerini anlatalım. Namuslu Türk vatandaşının AKP ve Erdoğan'a şamar atacağına inanıyorum." dedi.

CHP'li vekiller kampın son gününe sporla başladı