CHP'liler üzüm için yürüyecek
DHA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ve CHP milletvekilleri, 28 Eylül'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 'Üzüm Çalıştayı ve Büyük Üzüm Mitingi'ne tüm üreticilerin sahip çıkması için çağrıda bulundu.

CHP'NİN BÜYÜK ÜZÜM MİTİNGİ

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 28 Eylül Perşembe günü düzenlenecek 'Üzüm Çalıştayı ve Büyük Üzüm Mitingi'ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

ÇAĞRIDA BULUNULDU: MİTİNGE SAHİP ÇIKIN

Tüm üreticilerin mitinge sahip çıkması çağrısında bulunmak amacıyla CHP Manisa İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Genel Merkezi Başkanlık Tarım Danışmanı ve Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa milletvekilleri Tur Yıldız Biçer ile Mazlum Nurlu, Parti Meclis Üyesi Mustafa Moralıoğlu, İl Başkanı Halil Tokul ve partililer katıldı.

CHP'liler üzüm için yürüyecek

TARIMDA YAŞANAN SORUNLAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, tarımda yaşanan sorunların Türk insanının topraklarına geri dönmesiyle çözülebileceğini belirterek, "Anadolu'nun birçok yerinde sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili çalıştaylar yapıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda fındıkla ilgili bir miting yaptık ve o bölgede tarım çalıştayı yaptık. Fındık sorunu yıllardır Türkiye'nin kanayan bir yarasıydı. Kendi kendine yeten 6 ülkeden birisi olan Türkiye, şu anda soframızdaki milli yemeğimiz kuru fasulyeyi bile ithal ediyor. Saman da ithal edildi. Bu sorundan çıkışın yine kendi topraklarımıza geri dönmekte olduğunu bilmeliyiz." dedi.

CHP'liler üzüm için yürüyecek

CHP'Lİ ÖZEL'DEN ÜRETİCİYE ÇAĞRI

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise üzüm üreticilerini kendi sorunlarına sahip çıkması için 28 Eylül tarihindeki mitinge davet ederek, "Sorunun gerçek sahiplerini sorunlarına sahip çıkmaya, kahvelerde dile getirdikleri çöküşü ve isyanı Alaşehir'deki büyük mitingde haykırmaya davet ediyoruz. Fındık mitingi öncesinde bir yürüyüş yaptık. Yaraya merhem olmasa da bir dizi tedbir açıklandı. Karadenizliler 'CHP ile birlikte 3 gün yürüdük. Sesimizi duymayan kalmadı. Bir anda fiyatlara da olumlu yansıdı' diyor. Bugün Manisa'da da hangi partiye oy verirse versin bütün çiftçilerin kendi sorununa sahip çıktıklarında yarınlarının bugünden ve dünden daha iyi olduğünü göreceğine inanıyorum" dedi.

CHP'liler üzüm için yürüyecek

CHP'liler üzüm için yürüyecek

CHP'liler üzüm için yürüyecek

CHP'liler üzüm için yürüyecek

CHP'liler üzüm için yürüyecek

CHP'liler üzüm için yürüyecek

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)