CHP'lilerin tekne keyfi

Yolsuzluk haberleriyle sık sık gündeme gelen CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin teknik danışman olarak çalışan Mehmet Ali Düzova'nın da kendisine ait 2.5 milyon lira değerinde lüks yatı olduğu ortaya çıktı. Lüks yat "Bu nasıl danışmanlık" sorusunu akıllara getirmişti.

BEYAZ HABER CHP'LİLERİ TEKNE KEYFİNDE YAKALADI

"Maksimus" isimli teknede Başkan İlgezdi'nin misafirlerini ağırladığı iddia ediliordu. İşte Beyaz Haber, bu sır perdesini aralayan görüntülere imza attı.

CHP'lilerin tekne keyfi VİDEO

SELVİ VE ZEYNEP KILIÇDAROĞLU TEKNEDE

İçerisinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun olduğu tekne kameralara yansıdı.

CHP'lilerin tekne keyfi

BURGAZADA'DA TEKNE KEYFİ

İddiaya göre İlgezdi çifti, Selvi Kılıçdaroğlu ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu tekneleriyle Burgazada'ya gitmişti. Yanlarında güvenlik ve belediye görevlileri de bulunuyordu. Ayrıca Gamze Akkuş İlgezdi'nin üç yaşındaki kızı da oradaydı. Yaklaşık 6 saat denizde vakit geçiren grup gece yarısı marinaya döndü.

CHP'lilerin tekne keyfi

İLGEZDİ'LER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Marina çıkışında araçları kapıda bekliyordu. Beyaz Haber kameralarını gören İlgezdi çifti, neye uğradığını şaşırdı.

KILIÇDAROĞLU'NU UNUTTULAR

Araçlarına binerek marinadan uzaklaşan İlgezdi çiftinin unuttuğu bir şey vardı.  O da Selvi Kılıçdaroğlu ve Zeynep Kılıçdaroğlu'ydu. Selvi Kılıçdaroğlu kameraları görünce başını kot montuyla kapadı. Zeynep Kılıçdaroğlu da arkasını döndü.

CHP'lilerin tekne keyfi

KORUMALAR HAKARET YAĞDIRDI

Ardından da İlgezdi'nin korumaları araya girdi ve Beyaz Haber ekibine hakaretler yağdırdı. Devreye daha sonra ise beyaz t-shirtlü bir adam girdi. İddiaya göre o adam Battal İlgezdi'nin eniştesiydi. Daha önce İlgezdi'nin eniştesinin de 6 adet lüks dairesi olduğu tespit edilmişti. Ve aradan yaklaşık 20 dakika geçti. Güvenlik görevlileri Selvi ve Zeynep Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu alana gitti. Beyaz Haber ekibi de engeli aşarak arka bölüme geçti. Anne kız bir bota binerek uzaklaştı. Görüntülerle birlikte İlgezdi ve Kılıçdaroğlu aileleri arasındaki yaşananlar da tüm çıplaklığıyla gözler önüne serildi.

CHP'lilerin tekne keyfi

EMLAK ZENGİNİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Diğer yandan, Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi de CHP'den İstanbul Milletvekili olmuştu. Diğer yandan, İlgezdi'nin aslında bir emlak zengini olduğu ortaya çıkmıştı.

ATAŞEHİR'DE 17 DAİRE

İlgezdi'ye ait Ataşehir'de tam 17 daire vardı. Ayrıca İlgezdi, Bağdat caddesinde 13 milyon lira değerinde 3 adet lüks daireye sahipti.

KILIÇDAORĞLU'NUN KIZI DA O REZİDANSTAN DAİRE ALMIŞTI

Ataşehir'deki lüks rezidansta Kılıçdaroğlu'nun özel kalem müdürü Tuncay Ceylan'ın ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun da birer dairesi bulunuyordu. Zeynep Kılıçdaroğlu rezidansın 17. katında 87 numarada oturuyordu.

KENDİLERİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞLARDI

Yaşananların ardından CHP'li vekil Gamze Akkuş İlgezdi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kendileri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.