CHP'nin delege seçiminde yumruklar konuştu

CHP'nin Denizli'deki Merkezefendi İlçe Kongresi öncesi delege seçimleri devam ederken dün akşam seçimler sırasında tartışma çıktı. Kısa süre sonra tartışma kavgaya dönüştü.

Gerzele Mahallesi'ndeki Yıldıztepe Kıraathanesi'nde yapılan delege seçimlerinde iki liste yarışırken görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir kadın üyenin oy kullanması konusunda Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Çolak ile parti üyelerinden Ahmet Çağın arasında tartışma başladı.

CHP'nin delege seçiminde yumruklar konuştu

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çolak ile Çağın arasındaki tartışmaya partinin diğer üye ve yöneticileri de katılınca tekme ve yumruklar konuşmaya başladı. Çıkan kavga sırasında Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Çolak ile Merkezefendi Belediyesi'nin CHP'li üyesi Ali Şaşmaz yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

CHP'nin delege seçiminde yumruklar konuştu

DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

İlçe başkan yardımcısı Çolak'ın omuzunda çatlak olduğu, Şaşmaz'ın ise vücudunda darbe izlerinin bulunduğu bilgisi verildi. Birbirlerinden şikayetçi olan taraflar karakolda ifade verirken,  Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, olaylardan dolayı üzgün olduğunu ve haklarında kesin ihraç istemiyle disiplin soruşturması başlatıldığını söyledi.

CHP'nin delege seçiminde yumruklar konuştu