Çinli kadın çarparak öldürdüğü adamın etrafında dans etti
Ajanslar

1

Çin'in doğusundaki Şandong eyaletinin Cining kentinde 10 Ağustos günü sıra dışı bir olay gerçekleşti. People’s Daily Online gazetesinin haberine göre, kimliği açıklanmayan bir kadın, otomobiliyle kasıtlı olarak çarptığı yayanın ölmesine neden oldu.

ÖLDÜRDÜ, DANS ETTİ

İddialara göre sürücü öldürdüğü adamın etrafında dans etmeye başladı. Herkesi şaşkına çeviren bu anlar, görgü tanıkları tarafından kameraya çekildi.

Çinli kadın çarparak öldürdüğü adamın etrafında dans etti VİDEO

ADAM HAVAYA FIRLADI, KAPUTA DÜŞTÜ

Olay mahallindeki görgü tanıklarının iddiasına göre, Çinli kadın hız sınırını aşarak kasten yayaya çarptı. Kimliği bilinmeyen adam, kazanın şiddetiyle önce havaya fırladı, sonra bedeni arabanın kaputuna düştü.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Sürücü çarptığı yayaya yardım etmek yerine, arabasını sürmeye devam etti. Adama çarptığı noktanın yaklaşık 200 metre ilerisinde başka bir araçla daha çarpıştı. Çinli kadın ikinci kaza sonrasında, çarparak öldürdüğü adamın yanına gelerek dans etmeye başladı.

Yoldan geçenler, gördükleri bu sahne karşısında gözlerine inanamadı. Bu olay sonrasında polisler tarafından gözaltına alınan sürücünün soruşturması sürüyor.