Cinnet geçiren polis ailesini rehin aldı
AA

Cinnet geçiren polis ailesini rehin aldı

Sivas'tan kısa süre önce Çerkezköy'e tayinleri çıkan polis çift Salih ve Diner P, İstasyon Mahallesi'nde bir siteye taşındı.  Çiftinin dairesinden silah sesi gelmesi üzerine apartman sakinleri polis, ve 112 acil servisi aradı. Olay yerine gelen ekipler Diner P'nin silahla vurularak yaralandığını belirledi. Diner P, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cinnet geçiren polis ailesini rehin aldı

İKİ OĞLUNU VE KAYINPEDERİNİ REHİN ALDI

Salih P, bu sırada iki oğluyla kayınvalidesi ve kayınpederini rehin aldı.  İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile mesai arkadaşlarının, ikna çabaları sonucu Salih P, çocuklarını polis ekiplerine teslim etti.

KAYINVALİDESİNİ BALKONDAN VERECEĞİNİ SÖYLEDİ

Darp ederek yaraladığı kayınvalidesi Y.S'yi de bırakmaya karar veren polis memuru, Y.S'yi ekiplere balkondan vereceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı.  İtfaiye merdiveniyle evden alınan ve yüzünde ağır yaralar olduğu görülen Y.S, damadının eşi Selim S’yi öldürdüğünü söyledi.

Cinnet geçiren polis ailesini rehin aldı

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DEVREYE GİRDİ

Salih P'yi etkisiz hale getirmek için Tekirdağ'dan destek için özel harekat ekipleri çağırıldı. Silahını polise teslim eden Salih P, Tekirdağ'da görev yapan bir polis arkadaşının olay yerine gelmesini istedi. Arkadaşıyla bir müddet konuşan polis memuru, kayınpederi Selim S'yi başından vurarak öldürdüğünü söyledi.
Polis ekipleri uzun süre teslim olması için ikna edemedikleri Salih P'nin evine kapıyı kırarak girdi. Gözaltına alınan zanlı, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Gazi Polis Merkezine götürüldü.

Cinnet geçiren polis ailesini rehin aldı

ÇOCUKLAR KORUMAYA ALINDI

Çiftin çocuklarının koruma altına alındığı bildirildi.
Kayınpeder Selim S’nin cesedi, ön otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)