Cinnet getiren MİT'çi kızıyla birlikte toprağa verildi

C

Dr. Ziya Kaya Mahallesi’nde bir apartmanın 3. katında dün gece saat 02:00 sıralarında meydana gelen olayda, MİT mensubu Kenan Ş. (45), kayınpederinin evinde eşi Seçil Ş. (37) ve 10 yaşındaki kızı Eda Ş.’yi vurduktan sonra intihar etti.

DEPRESYONDAYDI

Edinilen bilgiye göre, bir süredir depresyonda olan Kenan Ş.’nin tayini Erzurum’dan İzmir’e çıkınca, Gemlik’te ikamet eden kayınpederinin yanında kalan eşi ve kızını ziyarete geldi. 10 gündür kayınpederinin yanında kalan Kenan Ş, bilinmeyen bir sebeple cinnet geçirdi. Eşini ve 10 yaşındaki kızını başından vuran Kenan Ş, kendi kafasına da ateş ederek intihar etti. Yan odada diğer torunu lise öğrencisi Eren Ş. ile uyuyan kayınpeder Osman S., silah sesine uyanıp odaya gittiğinde gözlerine inanamadı.

Cinnet getiren MİT'çi kızıyla birlikte toprağa verildi

KENDİSİ VE KIZI ÖLDÜ, EŞİ YOĞUN BAKIMDA

Nefes aldığını fark ettiği kızını kurtarmaya çalışan Osman S., olay yerine ambulans çağırdı. 112 ekipleri, baba ve kızın öldüğünü tespit etti. Ağır yaralı anne Seçil Ş. ise ambulansla Bursa Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Annenin yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

KIZIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden baba Kenan Ş. ile kızı Eda Ş, Gemlik Çarşı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye oğlu Eren Ş, kayınpederi Osman S, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazede Eren Ş. ile dedesi Osman S. gözyaşlarına hakim olamadı.

Cinnet getiren MİT'çi kızıyla birlikte toprağa verildi