Coca Cola ile Marvel'den iş birliği
İHA

Coca Cola, Marvel Stüdyoları, "Avengers: Endgame" filminden karakterlerin sınırlı sayıda üretilen Coca-Cola şekersiz ambalajlarında yer alacağı bir anlaşma yaptı.

MARVEL KARAKTERLERİ COCA-COLA AMBALAJLARINDA OLACAK

Marvel Stüdyoları’nın “Avengers: Endgame” filminden aralarında Demir Adam, Kaptan Amerika, Hulk, Thor, Kara Dul, Hawkeye, War Machine, Karınca Adam, Kaptan Marvel, Nebula, Rocket ve Thanos’un da bulunduğu on iki karakter, sınırlı sayıda üretilen Coca-Cola şekersiz ambalajlarında yer alacak.

Coca Cola'dan yapılan açıklamaya göre; Marvel Stüdyoları ve Coca-Cola iş birliği ile hayata geçirilen "Avengers: Endgame" filmi, 25 Nisan'da 56 ülkeyle aynı anda Türkiye'de de vizyona girecek.

İş birliği kapsamında, filmin süper kahramanları sınırlı sayıda üretilen Coca-Cola Şekersiz şişelerinde olacak.

Coca Cola ile Marvel'den iş birliği

"YENİ BİR COCA-COLA DENEYİMİ SUNUYORUZ"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya İş Birimi Pazarlama Direktörü Elif Kaypak, şunları kaydetti:

“Sinemaseverlerin heyecanla beklediği Avengers:Endgame filminin kahramanlarını Coca-Cola şekersiz şişelerine taşıyarak, tüketicilerimize ve sinemaseverlere yeni bir Coca-Cola deneyimi daha sunmayı hedefliyoruz. Yeni işbirlikleri, yeni içerikler ile tüketicilerimizin markalarımız ile olan duygusal bağını güçlendirmeye ve deneyimlerini zenginleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Coca Cola ile Marvel'den iş birliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)