Çocuklar Gülsün Diye anaokulu Manavgat’ta açıldı

Çocuklar Gülsün Diye anaokulu Manavgat’ta açıldı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 22. anaokulunun açılışını Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirdi.

Yunus Emre İlkokulu bahçesine yaptırılan Muazzez-Abbas Tanrıverdi Anaokulu, düzenlenen törenle açıldı. Hayırsever Meltem Bulut tarafından yaptırılan okulun açılışına, Çocuklar Gülsün Diye Derneği kurucusu ve Başkanı, sanatçı Gülben Ergen de katıldı.

Açılıştan renkli kareler

Çocuklar Gülsün Diye anaokulu Manavgat’ta açıldı

23. OKUL SOMA'DA AÇILACAK

Gülben Ergen, yaptığı konuşmada, Meltem Bulut'un anne ve babası adına okul yaptırarak büyük sevap kazandığını ifade etti. Bulut'a teşekkür eden Ergen, "Okulumuz her zamanki gibi annelere emanettir. Bu okulumuzdan sonra 23. okulumuzu Soma'da açacağız" dedi.

Çocuklar Gülsün Diye anaokulu Manavgat’ta açıldı

HAYIRSEVERLERİN KATKISI BÜYÜK

Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren ise okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Son yıllarda okul sayısının hızla arttığına dikkati çeken Eren, bunda hayırseverlerin büyük katkısı olduğunu vurguladı. Eren, yaptırılan okulların yüzde 60'ında hayırseverler katkısı olduğunun altını çizdi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Turan Eren, Gülben Ergen'e plaket vedi. Gülben Ergen ve protokol üyeleri sınıfları gezerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Açılışa Dernek Başkan Yardımcısı Elvan Oktar, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Keklik ve çok sayıda vatandaş katıldı.