Çocuklar Gülsün Diye Digor'a anaokulu yaptı

Çocuklar Gülsün Diye Digor'a anaokulu yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleşen protokolle başlatılan Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 14'üncü Anaokulu Kars'ın Digor ilçesine bağlı Bacalı Köyü'nde düzenlenen törenle açıldı.

14. ANAOKUL DİGOR'A YAPILDI

Ünlü sanatçı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği' ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa ve Çanakkale'de anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 14'üncü anaokulunu Kars'ın Digor İlçesi'ndeki Bacalı Köyü'nde açtı.

"UMUYORUM Kİ MİNİKLERİMİZ DAHA İYİ YETİŞECEKLER"

Gülben Ergen yaptığı açılış konuşmasında "Çocuklar Gülsün Diye' koyulan her tuğla, açılan her anaokulumuz bizim. Okul öncesi eğitimin tüm köylerimizde daha da fazla olması, bir çocuğun geleceğinin temelini oluşturuyor. Bu gibi bilgiler ve araştırma verileri oldukça fazla. Bize de önemsemek ve çalışmak düşüyor. Umuyorum ki miniklerimiz bu okul sayesinde daha da iyi yetişecekler" dedi.

ERGEN, ASKERLERLE SOHBET ETTİ

Gülben Ergen, Havalimanından köye gelişinde güvenliği sağlayan askerlerle tokalaştı ve fotoğraf çektirerek kaç saat nöbet tuttuklarını, görevde her hangi bir sıkıntıyla karılaşıp karşılaşmadıklarını da sordu.

Ergen köyde ev ziyaretlerinde de bulunarak onlarla da hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.