Cristiano Ronaldo Messi'yi solladı

Cristiano Ronaldo Messi'yi solladı

Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu unvanını elinde bulunduran Cristiano Ronaldo, takımı Real Madrid Basel'i 5-1 yenerken 1 kez fileleri havalandırdı.

MESSİ'Yİ SOLLADI

Real formasıyla çıktığı 52 Şampiyonlar Ligi maçında 53'üncü golünü atan Ronaldo, turnuvadaki toplam gol sayısını da 68'e çıkardı. Ronaldo böylece bu gece sahaya çıkacak Messi'nin 1 gol önünde Devler Ligi tarihinin en golcü 2. oyuncusu konumuna yükseldi. İlk sırada ise 71 gollü raul bulunuyor.

TEVEZ'İN HASRETİ SON BULDU

Juventus'u Malmö karşısında galibiyete taşıyan Carlos Tevez ise Şampiyonlar Ligi'nde 14 maç; bir başka deyişle 5 yıl aradan sonra gol attı. Arjantinli forvet, son olarak Manchester United formasını giydiğig 2009'da Avrupa'nın 1 numaralı kupasında fileleri havalandırmıştı.

MITROGLU SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Olimpiakoslu Kostas Mitroglu da başarısız Ada macerasının ardından 10 ay sonra yeniden golle tanıştı. Son olarak Kasım 2013'te Yunanistan Milli Takımı formasıyla gol atan Mitroglu, Atletico Madrid karşısında suskunluğuna nihayet son verdi.

IMMOBILE'DEN SİFTAH

Borussia Dortmund'un sezon başında 18 milyon euro karşılığında Torino'dan transfer ettiği Ciro İmmobile de yeni takımında bu sezon ilk golünü Arsenal'e karşı attı.

HAYAL KIRIKLIĞI

Gecenin en büyük hayal kırıklığını Olimpiakos'a 3-2 yenilen geçen sezonun finalisti Atletico Madrid yaşadı. Sağlam savunmasıyla bilinen Atletico, geçen sezon tüm grup sürecinde yediği golü ilk maçta Olimpiakos karşısında filelerinde gördü.

LIVERPOOL'UN DEVLER LİGİ ÖZLEMİ BİTTİ

Ludogorets karşısında son anda galibiyete ulaşan Liverpool ise 5 yıllık bir aradan sonra yeniden Devler Ligi'ne döndü. Aralık 2009'dan sonra ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Kırmızılar'ın kadrosunda o maçta görev yapan tek isim takımına penaltıdan galibiyeti getiren kaptan Steven Gerrard'dı.