Cübbeli Ahmet Hoca'dan 24 şehit açıklaması - İzle

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 24 şehit açıklaması - İzle

ENSONHABER.com / ÖZEL HABER Flash Tv ekranlarında yayınlanan 'Cübbeli Ahmet Hoca ile Sohbetler' programında son günlerde artan terör saldırıları masaya yatırıldı.

"KATİLLERİN KANI AKITILSIN"

Programda Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen 24 asker için çarpıcı ifadeler kullanan Cübbeli Ahmet Hoca intikam çağrısında bulundu. Canlı yayında Kuran-ı Kerim'den ayetlerle örnekler veren Cübbeli Ahmet Hoca: "Teröristlerin hepsi kana ortak. 200 kişilik grup toplanıp 1 kişiyi öldürebiliyorsa, hepsinin kısasa kısasa infaz edilmesi gerekiyor. Akmakta olan kanın durdurulması için katillerin kanının akıtılması lazım. Yaptırım yok. Başka türlü durmaz. İçeride ne var ki? Orada daha iyi örgütleşiyorlar. Hapishanaler örgüt yeridir" dedi.

"BU DEVLET BUNU KALDIRMAZ"

İhmal iddialarına da göndermede bulunan Cübbeli, askere yönelikte eleştirilerde bulunarak şu ifadelere yer verdi: "Sen içinde bulunduğun karakolu koruyamıyorsun, köyleri nasıl kourayacaksın. Silahlar günler öncesinden katırlarla taşınıyor. Komutanlar çıkıp istihbaratların önceden geldiğini açıklıyor. İstihbarat paylaşımlarında da zayıflık var. Burda cemaatçilik var, şuculuk var, buculuk var. Bu devlet bunu kaldrımaz. Bu devletin buna lüksü yok."

İŞTE CÜBBELİ'NİN O AÇIKLAMALARI