Erdoğan: Naylon poşetlere savaş ilan ettik
ensonhaber.com

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak olan seçim kampanyalarında, bez torbalar ve kenevirden yapılan filelerle meydanlarda olacaklarını ifade etti.

"MUHALEFEET YİNE NAYLON POŞETLERLE SOKAĞA DÖKÜLEBİLİR"

"Çevreci parti malum AK Parti. Şu anda ana muhalefet yine naylon poşetlerle sokağa dökülebilir. Biz naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik. Şimdi bu seçimlerde, biz bez torbalar ve kenevirden yapılan filelerle meydanlarda olacağız. Yeniden biz oraya döndük dönüyoruz. Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz, bu kampanyada milletimize promosyon olarak dağıtacağız."

"ENERJİMİZİ MİLLETE VERMELİYİZ"

Yerel seçimlerdeki aday belirleme süreciyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday gösterilmeyen partililere şunları söyledi: "Aday belirleme sürecinde yaşanan her şey artık geçmişte kaldı. Benim isteğim olursa 'eyvallah', isteğim olmazsa 'yallah' derseniz, bu AK Partili olmak değildir. Artık enerjimizi milletimizin gönlünü kazanmaya vermemiz gerekiyor. Ehliyet ve liyakatta arananlar bellidir."

Erdoğan: Naylon poşetlere savaş ilan ettik VİDEO

Günün önemli gelişmeleri VİDEO