Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de
DHA

Trabzon'dan beraberinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte helikopterle Rize'nin Güneysu İlçe Futbol sahasına gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı vatandaşlar karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de

ANA BABA OCAĞINDA OLMANIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlara seslenen Erdoğan, ana baba ocağında olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Vatandaşlara hayırlı tatiller dileyen ve çay mevsiminin bereketli olması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu'da 3 gün dinleneceğini belirterek, "Herhalde Rize ve Trabzon bize dinlenme fırsatı verir. Ama buraya gelmişken Rize Havalimanı'nın çalışmalarını da yerinde gidip kontrol edeceğiz. Trabzon'daki çalışmaları yerinde gidip bakacağız, kontrol edeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de

"GÜNEYSU, RİZE NİYE BİR NUMARA OLMADI?"

Vatandaşlardan el ele, omuz omuza vererek 2019'da çok daha farklı bir netice beklediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şunu da açık söylüyorum. Güneysu niye bir numara olmadı? Rize niye bir numara olmadı, Türkiye genelinde? Bunu istemek de herhalde Cumhurbaşkanınızın hakkıdır. Ona göre daha çok çalışacağız. İnşallah bir numara olacağız." diye konuştu.

Vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)