Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytunburnu Belediyesi'nin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

"MESELE BUGÜNÜN MESELESİ DEĞİL"

Erdoğan, "Biz bu coğrafyayı kendimize vatan kılmanın bedelini 1000 yıldır kesintisiz ödüyoruz. İstanbul'un dört bir yanına dağılan camilerin minarelerinden günde 5 vakit ezan okunmaya, bayrağımız dalgalanması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Mesele bugünün meselesi değil, mesele örgütçülük oynayan o mesele de hiç değildir. Mesele iyi ile kötü, mazlum ile zalim meselesidir. Biz ülkemizde, bölgemizde ve dünyada yaşanan zulüm ateşine gönlümüzün ve kucağımızın alabildiği kadar insanlık suyu taşıyarak dünyadaki yerimizi aldık, alıyoruz"

"BU ZATIN DURUMU TIBBIN KONUSU HALİNE GELMİŞTİR"

"Türkiye işte böyle tarihi bir dönem içinden geçerken, birileri var ki, edepsizlik ve pişkinlikleriyle milletimizle alay ediyor. Ben bundan hicap duyuyorum. İnsanlara, bir hanımfendiye hakaret edilmesi, alçakça saldırılması karşısında susamayız. Biz haksızlık karşısında susanın dilsiz şeytan olduğuna inanıyoruz. Meselenin cumhurbaşkanlığının tarafsızlığıyla ilgisi yoktur. Onu muhatap almak bizi de insanlığımızı da sorgulayacak duruma getirir. Onların sınırları olmayabilir ama bizim var. Artık bizim için ana muhalefet partisinin genel başkanlık koltuğu boştur. Bizim için bu zat yok hükmündedir. Bu zatın durumu tıbbın konusu haline gelmiştir. Dedim ya, siyasi sapık. Bu zatı kendi haline bırakalım. Bulunduğu çukurda debelenip dursun."

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizim için bu zat yok hükmündedir VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

(Erdoğan'ın açıklamalarından sonra atılan tweet)