Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş konuşması

erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Kahramanmaraş'ta son dönemde yapılan hizmetlerin açılışını bugün topluca yapalım istedim. Sabah 700 bin adet tablet dağıtımı gerçekleştirdik ardından Ordu-Giresun havalimanının açılışını Başbakanımızla beraber yaptık. Bugün burada 69 ayrı eserin açılışını gerçekleştiriyoruz.

Biz Kahramanmaraş'ın 12 yıl önceki halini de biliriz. Geçmiş belediye başkanlarından bugün hükümetle beraber geldiğimiz nokta bambaşka.

"12 YILDIR AŞKLA ÇALIŞIYORUZ"

Biz 12 yıldır aşkla çalışıyoruz. Özel sektörüyle ve kamu kurumlarıyla el ele verdik. Türkiye'yi tarihinde görmediği yatırımlarla buluşturduk. Hiç bir ayrım gözetmeden 82 ilimize yatırımlar yaptık.

Biz İstanbul'a nasıl baktıysak Kahramanmaraş'a da öyle baktık. Toplam'da 14 katrilyon yatırım gerçekleştirdik.

"ÖNEMLİ BİR SEÇİM SÜRECİNDEYİZ"

Son derece önemli bir seçim sürecindeyiz. 7 Haziran'a çok kısa bir süre kaldı. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız oylarını kullanmaya başladı. Şimdiye kadar 500 bin gurbetçi vatandaşlarımız oy kullandı bu sayı ilerleyen günlerde artacaktır. Bu seçimlerde ya Eski Türkiye diyeceğiz ya da yeni Türkiye diyeceğiz.

"CAN CİĞER KUZU SARMASI OLDULAR"

Muhalefet partileri bölücü örgüt Paralel Yapı ve medyanın bazı kurumları bir araya geldiler ve aynı çatı altında toplandılar. Bölücü terör örgütünün partisi bu Paralel Yapı'ya daha düne kadar demediğini bırakmıyordu şimdi can ciğer kuzu sarması oldular.

"BU HOCA BAŞÖRTÜSÜNE FÜRUAT DİYORDU"

Bir zamanlar kestane pazarında hocaefendiydi, şimdi nasıl oluyor da bu ülkede 50 bin insanın kanına girenlerle bal kaymak oluyor? Bu hoca başörtüsüne Füruat diyordu.

"MİLLETE KARŞI DÜRÜST OLACAKSINIZ"

Siyasette herkes kendisi için oy isterler dimi ama bunlar birbiri için oy istiyorlar. Hepsinin ayrı genel merkezi bence bunların hepsini birleştirsinler. Ben 40 yıllık hayatımda şunu öğrendim; Millete karşı dürüst olacaksınız, kalbiniz ve diliniz arasına perde koymayacaksınız.

"SİSİ BİR DARBECİDİR"

Sisi bir darbecidir. Amerika'da onunla aynı masaya oturmadım. Bundan sonra da asla oturmam. Ben Mursi ve arkadaşlarının idam edileceğine inanmıyorum ancak bu duruma vicdanım sızlıyor, kan beynime sıçrıyor. Dünya suskun hani siz demokrattınız neden susuyorsunuz konuşssanıza. Hani Avrupa Birliği'nde idam yoktu.

"MUHTAR BİLE OLAMAZ DİYE MANŞETLER ATIYORLARDI"

Muhtar bile olamaz diye manşetler atıyorlardı. Evet bak onu bildiler Muhtar olamadım ama İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı oldum, Başbakan oldum Cumhurbaşkanı oldum.

"KILIÇDAROĞLU FERHAT OLMUŞ"

Kılıçdaroğlu şimdi Ferhat olmuş. Ferhat bunu duymasın rahatsız olur Kılıçdaroğlu'nda o aşk nerede.

DİYANET'E VERİLEN ARABA

Diyanet'in 320 binlik arabası hakkında demediklerini bırakmadılar. Bunların çocukları Porche ile geziyorlar.

AYRINTILAR GELİYOR..