Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uşak konuşması
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak'ta düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmasında New York Times'da yer alan yazıyı hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi;

"BUNLAR ÜCRETLİ ŞARLATANLAR, VESAYETİN TETİKÇİLERİ"

"Bunların hepsi de gözlerini milletin iradesine, yani sizlere dikmiş durumda ama bunlar Türk milletinin, bu milletin o asil duruşunu bilmiyorlar. O kirli ittifaklara benim milletimin nasıl ders vereceğini anlayamıyorlar. Bu uğurda şarlatanlıklarına her gün yenilerini ekliyor ve üstelik bunu da köşelerinden bizzat duyuruyorlar. Bunlar, ücretli şarlatanlar, vesayetin tetikçileri. Milletin evlatlarının iktidarda olmasına, sizlerin söz sahibi olmasına tahammül edemiyorlar."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uşak konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Menderes ve iki arkadaşını darağacına gönderenler, bunu tek bir gaye için yaptılar. Menderes'in akıbetinin, bundan sonra gelecek siyasetçilere örnek olmasını istiyorlardı. Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu, suçlu oldukları için değil, ibret-i alem olsun diye asıldılar. Bir daha hiçbir siyasetçi vesayet odakları ile mücadeleye giremesin, milletle devleti barıştırmanın gayreti içerisinde olmasın diye bunu yaptılar.

Bugün de aynı şekilde birileri çıkıp, resmimi koyuyor, altına 'Yüzde 52 oyla idama mahkum oldu' diyor. Ondan sonra çeviriyor, 'Şok karar, Mursi yüzde 52 oy almasına rağmen, idama mahkum oldu' diyor. Ondan sonra hemen sosyal medyadan bunu çekip alıyor. Ondan sonra 'biz onu demedik, bunu demedik' vesaire. Dürüst olun, dürüst. Elinizdeki yazılı ve görsel medya ile siz neyi ürküteceğinizi zannediyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uşak konuşması

VATAN TOPRAKLARINDA BİRİLERİ OPERASYON DÜŞÜNÜYOR

780 bin kilometrekarelik vatan topraklarında birileri operasyon düşünüyor. Boşuna heveslenmeyin, bizi karşınızda bulursunuz, silahlı kuvvetlerimizi, tüm emniyet teşkilatımızı karşınızda bulursunuz, hepsinden öte milletimizi karşınızda bulursunuz."