Dana kaçtı polis kovaladı

Ataşehir D-100 Karayolu'nda ilerleyen dana trafiği birbirine kattı. Ataşehir D-100 Karayolu'nda saat 05.00 sıralarında trafikte ilerleyen danayı gören sürücüler, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Kaçak Dana Polisi Yakaladı

İhbar üzerine Trafik ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, D-100 Karayolu Bostancı mevkiinde araçların içerisinde koşturan danayı yakalamak için seferber oldu. Ekipler önce trafiği durdurup, araçlarıyla dananın önünü kesmeye çalıştı; fakat başarılı olamadı.

Kameralara yansıyan o anlar

SONUNDA DANA POLİSİ YAKALADI

Dana kaçtı polis kovaladı

Dana kaçtı polis kovaladı

POLİSİ YORULUNCAYA KADAR PEŞİNDE KOŞTURDU

Bir süre sonra polisler araçlarından inip yaya olarak trağin tersine ilerleyen danayı yakalamaya çalıştı; ancak yine başarılı olamadı. Danayı yakalamak için vatandaşlar da seferber oldu.

Bir sürücü elindeki ipi yol ortasında duraksayan davanın boynuna geçirmeye çalıştı. Bu sırada koşmaya başlayan dana, önünü kesmeye çalışan polis memuruna çarptı. Çarpmanın etkisiyle dana ve polis memuru yere düştü. Koşuşturma sonucu iyice yorulan dananın önü bir kamyonet ve minibüs tarafından kesildi. Diğer sürücülerin de yardımıyla yakalanan dava; yol kenarındaki bir şirketin bayrak direğine iple bağlandı. Düve, sahibi çıkmayınca Kadıköy İtfaiye Müdürlüğü'ne götürüldü.