Dansöze para takan kocasını görünce bıçakladı
İHA

Olay, geçtiğimiz yıl ekim ayında, Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, R.C. (35) isimli kadın, içkili bir restoranda kocası F.C.’nin dansözlere para dağıttığını öğrenmesi üzerine restorana gitti. Eşinin alkol aldığını ve dansözlere para verdiğini gören R.C. ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çift, restorandan ayrıldı.

Dansöze para takan kocasını görünce bıçakladı

KOCASINI KARNINDAN BIÇAKLADI

Restoran dışında da devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle R.C., restoranda bulunan bir masanın üzerinden aldığı meyve bıçağıyla, eşini karnından yaraladı. Kanlar içerisinde yerde kalan F.C,. olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, eşi R.C. ise emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dansöze para takan kocasını görünce bıçakladı

"AMACIM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ"

Bolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklu yargılanan R.C., hakim karşısına çıktı. Duruşmaya, tedavisinin ardından taburcu olan F.C. ve yakınları da katıldı. Eşinin, gözlerine bakarak dansözlerle eğlendiğini ve onlara para taktığını söyleyen belirten R.C., olay gününü şöyle anlattı:

“Olay günü arkadaşımın masasına oturup, alkol almaya başladım. Kocam benim gözümün önünde dansözlerin göğüslerine, gözlerime baka baka para takıp onlarla oyun oynamaya başladı. Tek amacım ona suçüstü yapmaktı. Hatta bunlarla yetinmeyip, dansözlere şampanyalar patlatıyordu. Çocuklarımın ve benim rızkımızı onlarla paylaşıyordu. Sonra yanıma gelip bana küfürler etti. Mekanda ağız kavgası yaptıktan sonra birlikte dışarıya çıktık. Dışarı çıkarken masadan bıçak aldım. Tartışmamız dışarıda da devam etti. O anda gözüm döndü. Kendimi kaybettim ve rastgele elimdeki karnına doğru savurdum. Kesinlikle amacım öldürmek değildi. Öldürecek olsam, her gece sarhoş gelip sızan bu kişiyi, evde bulunan iki adet silahla öldürürdüm.”

Dansöze para takan kocasını görünce bıçakladı

"İÇKİYİ BIRAKIP, YENİDEN EVLENECEĞİM"

Eşi tarafından bıçaklanan F.C. ise olaydan sonra boşandığı eski eşinden şikayetçi olmadığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Benim amacım o gece eşimi kıskandırmaktı. Gözlerinin içine baka baka dansözlerin göğüslerine para takıp, şampanyalar patlattım. Beni öldürme amacının olduğunu sanmıyorum. Ben onu kıskandırmak istedim ve başardım da. Fakat karım tarafından bıçaklandım. Kendisini affediyorum. Yaklaşık 4 aydır cezaevinde. Ben ve çocuklarımın ona çok ihtiyacı var. Şayet tahliye edilirse; söz veriyorum içkiyi bırakıp, kendisiyle yeniden evleneceğim. Karımı deliler gibi çok seviyorum. Onun cezaevinde, benim ise serbest olmam bana çok dokunuyor. Alkol düşkünlüğüm var ama bunu sadece kafa dağıtmak için yapıyordum. Karım beni öldürmek isteseydi, evde sızıp kaldığımda boğamızı kesebilirdi. Bunu yapmadı.”

TAHLİYE EDİLDİ

İfadelerin ardından mahkeme heyeti, R.C.’nin öldürme kastının bulunmadığına kanaat getirerek, tahliyesine karar verdi.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ

R.C.’nin, 10 yıl önce evlendiği 1 çocuğunun babası eski eşini de bıçakla yaralamaktan ve F.C.’yi de daha önce dövmesi nedeniyle toplam 1 yıl 6 ay ceza aldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)