Dany adalesindeki yırtığa rağmen milli maçta oynadı

Dany adalesindeki yırtığa rağmen milli maçta oynadı

Galatasaray derbisinde yaptığı hatayla şimşekleri üzerine çekmişti Dany Nounkeu... Teknik ekip sahip çıktı, fırtına dindi. Ancak Kamerunlu'nun son hatası bardağı taşırdı!

Bilindiği gibi Dany, Antalya maçı öncesi sakatlanmış, adalesinde 2. derece yırtık tespit edilmişti. Oyuncunun tedavisine başlandı, 4 gün idmana çıkmadı. Ancak Kamerun'un Portekiz'le oynayacağı maç için davet almıştı.

SON 20 DAKİKA OYNADI

Portekiz'de oynanacak maç öncesi Beşiktaş sağlık ekibiyle görüşen Dany, “Prosedür gereği kampa gidiyorum. Sadece milli takım havasını yaşamak istiyorum. Maçı izleyip İstanbul'a dönerim” dedi. Ancak Dany, Kamerun'un Portekiz'e 5-1 yenildiği maçın 71. dakikasında Chedjou'nun yerine oyuna girdi.

DOKTOR ''ŞAKADIR'' DEDİ

Tecrübeli stoperin, adalesinde 2. derece yırtıkla 20 dakika futbol oynadığı haberi, Beşiktaş sağlık ekibine ulaştığı an ilk tepki, “Şakadır... Dünya üzerinde hiçbir oyuncu, 2. derece yırtıkla futbol oynamaz” oldu!

Ancak Kamerunlu İstanbul'a dönünce durumun şaka değil gerçek olduğu anlaşıldı. “Nasıl böyle bir şey yaparsın” sorusuna, “Kendimi iyi hissettim” yanıtını veren Dany'nin sorumsuzluğu, Bilic'i de küplere bindirdi. Tecrübeli stoperin sakat sakat futbol oynaması, sahalara dönüş süresini de uzattı.

Dany'nin sakatlığının ilerlediği ve 15 gün daha takımdan ayrı kalacağı ifade edildi.

Dany'nin bu düşüncesiz davranışı yönetimin de sabrını taşırdı ve “Böyle disiplinsiz, sorumsuz bir tavır olamaz. Sezon sonunda Beşiktaş'ta kalamaz” görüşü ortaya çıktı.