Dany ilk maçında hayran bıraktı

Dany ilk maçında hayran bıraktı

Dany Nounkeu için İspanya'da yapılan yorumların tam tersi, gider gitmez Fransa'da yapıldı. Granada ile yollarını ayırdıktan sonra Fransa'nın Evian takımına giden Dany ilk maçında göze girdi.

Oyuncuyu Galatasaray'dan kiralık olarak alan Evian ekibi, Toulouse karşısında kendisine forma şansı verirken, Kamerunlu stoperin 90 dakika forma giydiği mücadeledeki performansıyla, yeni camiasını kendisine hayran bıraktığı ortaya çıktı.

"UZUN ZAMANDIR BEKLENEN LİDER"

Evian bu maçı 1-0 kazanmıştı. Fransız TV8 kanalı adına Evian takımını takip eden muhabir Sebastien Germain, deneyimli savunmacının ilk maçını şöyle yorumladı: "Takıma katılmasının hemen 48 saat sonrasında çıktığı maçta etkileyici bir performans ortaya koydu. Çok büyük bir oyun oynadı. Defansta güven verdi. Artık kendisinden savunmada liderlik rolünü üstlenmesi bekleniyor. Çok uzun zamandır beklenen lider o olabilir".

Evian 22. haftası geride kalan Fransa Ligi'nde yediği 38 golle ligin en çok gol yiyen ekibi olarak dikkat çekiyor. İlk maçtaki performansın ardından Dany'nin savunmayı toparlaması için büyük bir umut doğmuş durumda.