Darbeci yarbayın yakalanması şehit ailesini mutlu etti
AA

Şehit aileleri olarak en başından beri devletin adaletine güvendiklerini, güvenmeye de devam edeceklerini aktaran Meltem Kılınç, darbecinin gözlerinin içine bakarak hakaret etmek istediğini dile getirdi.

"İDAM EDİLMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"

Türkiye'ye hainlik yapanların cezalarını çekeceğini anlatan Kılınç, "Hepsinin cezalandırılacağı günleri dört gözle bekliyorum. Onların idam edilmesini dört gözle bekliyorum. Dağın başına gitseler, inlerine dahi girseler, kaçacak hiçbir yerleri yok. Nereye saklanırlarsa saklansınlar muhakkak yakalanacaklar." dedi.

Darbeci yarbayın yakalanması şehit ailesini mutlu etti

"FETÖ ELEBAŞININ DA İÇERİYE TIKILDIĞI GÜNLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ"

Şehidin babası polis Zeki Kılınç ise sanık Karacan'ın kendisini ve oğlunu tanıyan Antalya polisince yakalanmasından dolayı çok mutlu olduğunu vurguladı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına FETÖ'nün elebaşı hakkında suç duyurusunda bulunduğuna işaret eden Kılınç, şöyle konuştu:

"İnşallah FETÖ elebaşının da yakalandığını, buralara getirilip içeriye tıkıldığı günleri de görmek istiyoruz. Şehit ailesi olarak evladımızı geri getirme şansımız yok. Peygamber efendimize komşu olan bir evladımız var. Bütün kahramanların aileleri, bu hainlerin kıskıvrak yakalanması, inlerine girilmesiyle bir nebze mutlu oluyor."

Darbeci yarbayın yakalanması şehit ailesini mutlu etti

ŞEHİDİN ADININ VERİLDİĞİ SOKAKTA YAKALANDI

Darbe teşebbüsü sırasında Ankara'da telsizle; "Mavi ışıklı araçlara ateş edin" talimatı veren darbeci yarbay Özcan Karacan, 15 Temmuz şehitlerinden polis Muhammet Oğuz Kılınç'ın adının verildiği sokakta yakalanmıştı.

Darbeci yarbayın yakalanması şehit ailesini mutlu etti

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)