Dekorasyonda mix and match akımı

Karıştır ve yakıştır olarak da tanımlayabileceğimiz mix and match akımı; hem moda dünyasına hem de dekorasyon dünyasına damga vuran bir akım olmuştur. Bu akıma ev dekorasyonunda yer vermek isteyenler; renkleri karıştırıp bir arada kullanabileceği gibi, desenleri de karıştırıp bir arada kullanabilirler. Bu yazımızda da kuralları ve kalıpları kırarak tamamen özgür ve yaratıcılıkla beslenen bir dünyaya merhaba diyeceğiz. Farklı desenleri bir arada kullanarak hem modern hem de oldukça farklı bir dekorasyon tarzı yaratıp, özgür alanlar elde etmiş olacağız.

Dekorasyonda mix and match akımı

ZİKZAK DESENİNE YER AÇIN

Zikzak deseni, ev dekorasyonunda özgürce kullanabileceğimiz desenlerden biridir. Diğer desenler ile de iyi bir uyum sağlayan zikzak deseni son dönemde moda olan modern ve pop-art dekorasyon tarzını da güçlendiren bir desendir. Siyah-beyaz zikzak deseni özellikle de canlı renkler ile eğlenceli bir dekorasyona imza atacağı gibi aynı renklerde puantiye deseni ile de iyi bir uyum yakalayacaktır.

Dekorasyonda mix and match akımı

HEM COUNTRY HEM MODERN

Evinizde hem counrty ve nostaljik bir dokunuş yapmak hem de modern dekorasyon tarzından kopmamak için güzel bir mix and match önerisi: çiçek deseni ve çizgi deseni. Bu birliktelikte çiçek deseni size counrty ve nostaljik dekorasyon tarzını anımsatırken çizgi deseninin düz hatları da modern ve minimalistik bir dekorasyon tarzına göz kırpmaktadır. Çiçek deseni son dönemde ev dekorasyon modasında da artan bir ilgi ile kullanılmaktadır. Küçük ayrıntılarda ve objelerde bile olsa çiçek desenine yer vermek evinizde aydınlık ve ferah bir dekorasyon yaratacaktır.

Dekorasyonda mix and match akımı