Demba Ba için dev teklif

Demba Ba için dev teklif

Yeni Şafak'ın haberine göre; Beşiktaş'ın sezon başında Chelsea'den transfer ettiği Demba Ba, 6 ayda fiyatını iki buçuk'a katladı.

Siyah-beyazlı takımda müthiş bir sezon geçiren, 21 maçta 16 gol kaydederek Beşiktaş'ı hem ligde hem de Avrupa'da sırtlayan Senegalli golcüye dev talip çıktı.

15 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

6 milyon Euro'ya Chelsea'den alınan Demba Ba için Suudi Arabistan'ın Al Nasr takımının 15 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Trabzonspor'dan Cardozo ile de ilgilenen Arap ekibinin, forvet tercihi için son kararının Demba Ba olduğu ve Beşiktaş'ın kapısını çaldığı bildirildi.

ALTERNATİFİ YOK

Demba Ba'ya gelen teklif, yönetim tarafından cazip olarak değerlendirilse de yönetimin bu transfere cevabı netti. Sezon sonunda hedefi ligde şampiyonluk ve Avrupa'da iyi bir derece elde etmek olan Beşiktaş'ta yönetimin 15 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Yönetimin, 1-2 isim dışında hiçbir futbolcuyu satmayacaklarını Al Nasr'a bildirdiği kaydedildi. Demba Ba'yı başarıya giden yolda alternatifsiz gören yönetim, oyuncunun satılması halinde camiadan gelebilecek tepkiler nedeniyle de teklifi tereddütsüz reddetti.