Demet Akalın Las Vegas'tan cevap verdi
ensonhaber.com

Demet Akalın, ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas'ta tatil yapıyor. Sosyal medya hesabından "Las Vegas'tan sevgiler" mesajı veren sanatçı, fotoğraflar paylaştı.

Demet Akalın Las Vegas'tan cevap verdi

"KOCAMA KENDİMDEN DAHA ÇOK ŞEY ALDIM"

Paylaştığı fotoğraflardan birine şu uzun açıklamayı yaptı: "Yok yüzüm asıkmış, yok Okan'la aram kötüymüş... Vay efendim yalnız gelmişim de aramız açıkmış! Daha neler ya! İki ay önceden geleceğimiz belliydi. Başka boş vaktim yoktu. Kızım da bu kadar yol gelemeyeceği için babasıyla kaldı. Çok merak ediyorsanız kocama kendimden daha çok şey aldım.

"BEN KİME YARDIM EDECEĞİMİ GAYET İYİ BİLİYORUM"

Çalışıp kazanıp kendim harcıyorum kime ne? Dünya starlarıyla aynı çizmeyi giydim, helal olsun deyip geçin. Ben kime yardım edeceğimi gayet iyi biliyorum. Bütün sülalemin üstündedir benim elim. Benim evime girip her şeyimi çalan çırpan insana ben yardım etmem.

Demet Akalın Las Vegas'tan cevap verdi

"NASIL İNANIRSINIZ BUNLARA"

Nasıl inanırsınız bunlara; takma kirpikleriyle canlı yayınlara çıkanlara. Utanmasalar ben kör etmiş oldum zaten kör doğan çocuğu! Rica ediyorum, ben bildiğiniz Demet'im, değişmedim. Kimse de beni zorla değişdiremez! Sevgiyle kalın."