Demet Akalın'dan Nursel Ergin yorumu: Yazıklar olsun
ensonhaber.com

Acun Ilıcalı'nın 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasıyla ünlenen Nursel Ergin, iş adamı Murat Akyer ile önceki akşam evlendi. Nursel Ergin'in "Her şeye rağmen evlendik" sözleri Demet Akalın'ın tepkisine neden oldu.

Demet Akalın'dan Nursel Ergin yorumu: Yazıklar olsun

"BUNLARA PRİM VERELİM"

Popçu Demet Akalın Twitter sayfasından isim vermeden şunları yazdı: "Arkada kanserli bebek bırak. Üstüne evlenirken 'her şey inat' de. Yuhhh yuh! Biz de bunlara prim verelim. Televizyona çıksınlar. Bize yazıklar olsun."

Demet Akalın'dan Nursel Ergin yorumu: Yazıklar olsun

Herkes Demet Akalın'ın, mesajı Nursel Ergin'e gönderdiğini hemen anladı. Ancak Demet Akalın 'kanserli bebek' konusunda yanılmıştı. Çünkü kanseri yenen Murat Akyer'in çocuğu değil, ilk eşiydi.

NELER OLMUŞTU

Murat Akyer'in ilk eşi, 2 çocuğunun annesi Kamer Akyer, Şubat 2016'da lenfomaya yakalandı. Mayıs 2016'dda hastalığı yendi. Çift avukatları aracılığıyla yaptıkları açıklamada tedavi boyunca ilişkilerinin arkadaşlığa dönüştüğünü, bu sebeple evliliklerinin bittiğini açıkladı. Eylül 2016'da boşandılar. Murat Akyer evliyken Nursel Ergin ile ilişkisi olduğu haberlerini de yalanladı.

Nursel Ergin, kendini eşeltiren Demet Akalın ve Seren Serengil'e sosyal medya hesabından cevap verdi.

İşte Ergin'in paylaştığı o yazı...

"KADINLIKTA VE NAMUSTA ELİME SU DÖKEMEZLER"

"Demet ve Seren birbiriyle aynı mantıkta ala kale alamayacağım. Gündemde kalmak için ne yapacağını şaşırmış iki şahıs beni hiç ilgilendirmiyor. Diğer kanallar magazinden hiç anlamıyorlar herhalde. Hiç başka kanalda konuşulmayan bu konuyu, evirip çevirip olayın ekmeğini yemeye çalışıyorlar bunlar üstelik olayın aslı bu değilken. Herkes kendine baksın vallaha ben gülüyorum hiç etkilenmiyorum. Dürüstlükte, kadınlıkta, namusta elime suyu dökmeye bile layık değiller."

Demet Akalın'dan Nursel Ergin yorumu: Yazıklar olsun