Demirören'den Fenerbahçe'sine kupa

Demirören'den Fenerbahçesi'ne kupa

KRALSPOR-ÖZEL Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı lacivertli takım 4-0 kazanarak uzun bir sürenin ardından Türkiye Kupası'nın sahibi olmuş oldu.

Kupa töreni esnasında TFF başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçeli futbolcuları tek tek kutladı, sarılıp öptü.

Demirören'den Fenerbahçe'sine kupa

GALATASARAY'A AYRI FENERBAHÇE'YE AYRI TAVIR

Geçen hafta oynanan Fenerbahçe- Galatasaray karşılaşması sonrası Galatasaray'ın kazandığı şampiyonluk kupasının töreni tam anlamıyla bir kaosa dönmüştü. Önce kupanın saha içerisinde verilip verilmeyeceği tartışılmış, saatlerce süren toplantıların ardından da bir sonuç alınamayınca Abdurrahim Albayrak'ın Başbakan'ı arayıp 'Bize Kupamızı vermiyorlar' demesiyle sorun çözülmüştü. Prosedür gereği TFF başkanı Yıldırım Demirören'in Galatasaraylı oyuncuları ve teknik ekibi tebrik edip, madalyalarını takıp, ardından kupayı vermesi gerekiyordu. Ancak Yıldırım Demirören şampiyonluk kupasını verirken kameralara 10 saniye görüntü verdi. Kadraja bile girmeyen Demirören'in Galatasaray'ın şampiyonluğundan sonraki moral bozukluğu ve ağlamaklı tavrı dünkü Fenerbahçe zaferinde ise yerini tam tersi bir havaya bırakmıştı. Kupa töreni esnasında kahkahalar atan ve tören sonuna kadar platformun üzerinde kalan Demirören sahadan ayrılırken bile futbolcuları alkışlıyordu.

'FENERBAHÇEMİZ' SÖZÜ HALA BELLEKLERDE

DEMİRÖREN: FENERBAHÇEMİZ

Yıldırım Demirören, Mehmet Ali Aydınlar döneminde yapılan son genel kurulda Beşiktaş başkanı iken yaptığı konuşma esnasında küme düşme ve puan silme olmasın deyip 'Fenerbahçemiz' sözünü sarf etmiş. Bunun ardından gerek sosyal medyada gerekse medyada Beşiktaşlılar tarafından büyük bir tepki ile karşılanmıştı. Bu olayın ardından Demirören TFF başkanlığına seçilmişti.

DEMİRÖREN'DEN FENERBAHÇE'SİNE KUPA

Şimdi tüm spor severler şu soruyu soruyor "Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını verirken kameralara görüntü bile vermeyen Demirören Fenerbahçe'sine neden bu kadar sevindi?"