Deniz Ateş Bitnel: Trabzonspor'a oyun oynandı

Geçtiğimiz sezon Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği hatalı kararlar sonrasında 6 ay dinlendirme cezası alan Deniz Ateş Bitnel suskunluğunu bozdu.

O maçta verdiği hataları kararların yardımcı hakemlere ait olduğunu söyleyen genç hakem, eski yardımcılarının ani bir kararla değiştirildiğini ve o hakemlerle birlikte ilk defa sahaya çıktığını belirtti.

İşte o röportaj:

Son Kale'den Asım Turan'a konuşan Bitnel'in açıklamaları şu şekilde:

BÜYÜK OYUN OYNANDI

“Maç boyunca verdiğim hatalı kararların tamamına yakını yardımcı hakemlerin yönlendirilmeleri sonucu oldu. Bu maç ve diğer yönettiğim maçlarla ilgili hiçbir zaman bir kurum veya kişilerden talimat almadım ancak bu maçın görüntülerini daha sonra izlediğimde bana ve Trabzonspor'a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm. Kesinlikle bu maçta yan hakemlerin talimat aldığına inanıyorum ve beni günah keçisi yaptılar. Bu zamana kadar beklememin sebebi; merkez hakem komitesi başkanı 1 yıldır benimle birlikte basın toplantısı düzenleyeceğini söylüyor ancak her defasında da beni oyalıyordu.”

Deniz Ateş Bitnel: Trabzonspor'a oyun oynandı

TFF BANA SAHİP ÇIKMADI

“TFF bana hiçbir şekilde sahip çıkmadı, hiçbir şekilde çağrılarıma aramalarıma cevap alamadım. Ta ki; eşim yaşanan olaylar sonucu genel müdür olarak çalıştığı bankadan benim yüzümden çıkarılıp, 6 yaşındaki çocuğum psikolojik tedaviye başlayana kadar. Bu kadar şey üst üste gelince ve her şekilde benden habersiz gelişen bu oyunlar sonucu mağdur olan ben olunca dayanamayıp konuşma kararı aldım. Basın toplantısı düzenleme gibi bir şansım yok daha doğrusu bana bu şansı verecek cesaret kimsede yok! Son dayanağım benimle birlikte mağdur olmuş olan Trabzonspor gibi büyük bir camiadır. Bu camianın ve Trabzon halkının doğruyu göreceğine adım gibi eminim.”

Deniz Ateş Bitnel: Trabzonspor'a oyun oynandı

TRABZON'A 4 KIRMIZI KART GÖSTERMİŞTİ

Deniz Ateş Bitnel, geçtiğimiz sezon Salih Dursun'un kendisine kırmızı kart göstermesiyle uzun süre konuşulan mücadelede Trabzonspor aleyhine 4 kırmızı kart göstermişti.