Deniz Baykal: Yanlış varsa o söylenmelidir
Ajanslar

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bir arkadaşının düğününe katılmak için gittiği Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, belediye başkanını ziyaret etti. Baykal, ziyaretin ardından CHP Küçükkuyu Belde Başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi.

"PARTİMİZDE BİRLİK VE BERABERLİK YOK"

Burada, bir partilinin "Partimizde birlik ve beraberlik yok. Ondan başarılı olamıyoruz" sözleri üzerine Baykal, "Bunları mesele etmeyin. Bahane aramayın. Partinin başarısı konusunda 'Partide tartışma var. Ondan başarılı olmuyor' demek doğru değildir. Herkes partilidir. Yanlış varsa o söylenmelidir. Bir yanlış varsa daha iyi aranmalıdır, bulunmalıdır, uygulanmalıdır. Bunlardan korkmamak lazım." diye konuştu.

Deniz Baykal: Yanlış varsa o söylenmelidir

MHP'DEN ÖRNEK VERDİ

Baykal, MHP'deki gelişmelere işaret ederek, şunları kaydetti: "Şimdi onlar da tartışıyor. O tartışmadan da iyi bir şey çıkabilir. Onlar için tartışmalar iyi mi? Partileri, haziran seçimlerinde parlamentoda, muhalefet çoğunluğu yakaladığı halde gitti AK Partili bir meclis başkanının seçilmesine yeşil ışık yaktı, onun seçilmesini sağladı.

Deniz Baykal: Yanlış varsa o söylenmelidir

"2 MİLYON OYU AZALDI.."

Sonra kasımda seçim yapıldı. 2 milyon oyu azaldı. 80 milletvekili 40'a düştü. Şimdi bunun hesabını sormayacak mı onlar? Yanlış olur, yanlışta hesap sorulur ve her parti kendi doğrultusunu bulur, yolunda yürür."