Deniz Seki: Namaz kılıyorum zikir çekiyorum

Deniz Seki: Namaz kılıyorum zikir çekiyorum

CHP Cezaevi Komisyonu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba geçen hafta Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevinde bulunan Seki'yi ziyaret etti.

"NAMAZ KILIYORUM, ZİKİR ÇEKİYORUM"

Ağbaba, ünlü şarkıcının 24 kişilik memur koğuşunda 14 kişiyle birlikte kaldığını belirtti. Suçsuz olduğunu bildiği için kaçtığını ve kendisinin günah keçisi ilan edildiğini milletvekiline anlatan Seki, cezaevinde bol bol dua edip zikir çektiğini söyledi.

"SADECE BİR KEZ KULLANDIM"

Ağbaba Seki'nin şu sözlerini aktardı:

"Bir hata ettim, cahillik ettim sadece bir kez kullandım. Ama asla ticaretini yapmadım. Perşembe günleri annemi arıyorum. 10 dakikalık telefon görüşmesi iznimiz var. 5 dakikasında karşılıklı ağlıyor, sonraki 5 dakikada konuşabiliyoruz."

DETERJANDAN PARFÜM YAPIYORUZ

Deniz Seki, CHP’li Ağbaba’ya cezaevinde öğrendiklerini de anlattı: “Kadın her yerde kadın. Yaşam alanını güzelleştirmek için cezaevinde de bir şeyler buluyor. Örneğin, burada parfüm kullanmak yasak ama biz deterjandan oda kokusu yapıyoruz. Nohuttan humus yapmayı burada öğrendim. Yemekler genelde iyi ama çok yağlı çıkıyor. Bazen yıkayarak yağından ayıklayıp yiyoruz.”