Denizli'de bir belediye otobüsü markete girdi İZLE

denizli

Saat 11.30'da Bursa Caddesi'nde meydana gelen kazada, Ulus Kavşağı'ndan Bursa Caddesi'ne giren, Büyükşehir Belediyesi'ne ait, Fatih Hakyemez yönetimindeki yolcu otobüsü, önce Almanya'dan tatil için kente gelen 55 yaşındaki Yaşar Soyuçok yönetimindeki otomobille çarpıştı.

MARKETE GİRDİ

Yolun sol tarafında bulunan kaldırıma çıkan belediye otobüsü, ardından markete girdi. Kazada şoför Hakyemez öldü, otobüsteki 13 yolcu ile otomobilde bulunan sürücü Yaşar Soyuçok ile eşi 52 yaşındaki Hacer Soyuçok, kızı 29 yaşındaki Raziye Soyuçok ve kuzeni 49 yaşındaki Tevfik Soyuçok yaralandı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada 35 yaşındaki otobüs şoförü Fatih Hakyemez ile yolculardan 20 yaşındaki Kevser Gürel ölürken, 16 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Denizli'de meydana gelen Otobüs kazası

Denizli'de bir belediye otobüsü markete girdi İZLE

BU SABAHTA İSTANBUL KABATAŞ'TA BELEDİYE OTOBÜSÜ BÜFEYE GİRMİŞTİ

Bu sabah saatlerinde de İstanbul Kabataş'ta kontrolünü kaybeden bir belediye otobüsü Adalar ve Kadıköy seferlerinin yapıldığı vapur iskelesinin orada bulunan büfe ve otobüs durağına girerek çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

Kabataş'ta İETT otobüsü durağa daldı haberi

Denizli'de bir belediye otobüsü markete girdi İZLE

500 T YANMIŞTI

Bayram arefesinde de Pazar günü Tuzla Cevizlibağ seferini yapan 500T numaralı otobüs de Kavacık mevkiinde yanmış ve dört kişi hayatını kaybetmişti.

Halk otobüsü TEM'de alev alev yandı haberi

Denizli'de bir belediye otobüsü markete girdi İZLE