Devlet Bahçeli dünyada tek

Devlet Bahçeli dünyada tek

Nüfus verilerine göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dışında, Türkiye'de aynı ad ve soyadını kullanan 981 kişi daha bulunurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile aynı ad ve soyadını kullanan başka kimse yok.

981 GÜL VAR

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü verilerine göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dışında, Türkiye'de aynı isim ve soyismi kullanan 981 kişi daha bulunuyor. Nüfus kayıtlarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile aynı isim ve soyismi taşıyan 90 kişi daha yer alıyor. Ülke genelinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı isim ve soyismi bir kişi daha taşırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile aynı ad ve soyadını kullanan başka kimse yok.

ARINÇ'LA AYNI İSMİ TAŞIYAN

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın dışında aynı isim ve soyismi kullanan 2 kişi daha bulunurken, 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın ad ve soyadını 12, 5 Kasım 2006'da hayatını kaybeden eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in isim ve soyismini ise 38 kişi daha taşıyor. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile aynı isim ve soyismi taşıyan kişi sayısı ise 768.

2010'DA 102 ÇOCUĞA ''RECEP TAYYİP'' İSMİ VERİLDİ

Bu arada, 2010 yılında dünyaya gelen 102 çocuğa ''Recep Tayyip'' isminin verildiği öğrenildi. ''Yusuf'', ''Mustafa'', ''Mehmet'', ''Arda'' ve ''Ahmet'' isimlerinin en fazla tercih edildiği geçen yıl, 102 ailenin yeni doğan bebeklerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini vermeyi tercih ettikleri görüldü.