Devlet Bahçeli'den cinsel istismar önergesine tepki
ensonhaber.com

Devlet Bahçeli MHP Meclis grubu toplantısında partililere seslendi ve burada yaptığı konuşmada tartışmalara neden olan erken yaşta evlilik önergesine değindi.

Bahçeli, "Meşrum önergeyle sabilere, körpe yavrulara, küçücük bedenlere göz koyan iğrenç yaratıklara can simidi uzatılmaktadır." ifadelerini kullanarak  "Zalim ve ahlaksızları değil affetmek, bunların kafalarına demir yumruğu indirmek milli ahlakın gereğidir" dedi.

KÜÇÜCÜK BEDENLERE GÖZ KOYAN YARATIKLARA CAN SİMİDİ

"Önergeyle sabilere, körpe yavrulara, küçücük bedenlere göz koyan iğrenç yaratıklara can simidi uzatılmaktadır. Herkes vicdanını yoklasın ve şu sorunun yanıtını arasın; Çocuktan gelin olur mu? Cinsel istismarın olduğu yerde mağdur kimdir?

Ne felakettir ki 3000 madurdan söz ediliyor. Cinsel istismarın olduğu yerde madur mu olur? Şu anda cezaevinde merakla bekleyen cinsel istismardan hüküm giymiş hangi hatırlı veya kokuşmuşlara destek verilmektedir?

Devlet Bahçeli'den cinsel istismar önergesine tepki VİDEO

ZALİM VE AHLAKSIZLARI DEĞİL AFFETMEK..

Son 10 yılda davalarda patlama yaşanmıştır. Çocuklarımızın istismarını önlemeliyiz. Çocukların da bir hakkı olduğunu asla unutmamalıyız. AKP'nin vicdan ve ahlak sahibi hiçbir milletvekili bu önergeye destek vermeyecektir. Kararımızdan dönmeyeceğiz diyen milletvekilinin pişmanlık duyacağını düşünüyorum. Zalim ve ahlaksızları değil affetmek, bunların kafalarına demir yumruğu indirmek milli ahlakın gereğidir.

AK PARTİ'YE ÇAĞRI

Çocuklarımızı soldurmayacağız. Buradan AKP'ye çağrıda bulunuyorum, bu önergeyi tümden geri çekin, daha fazla anlamsız boş tartışmalarla Türkiye'yi boğmayın."

Devlet Bahçeli'den cinsel istismar önergesine tepki

Bahçeli şu şekilde konuştu;

AHLAK MUTLAKA KORUNMALIDIR

"Allah korkusunun kalmaması, sosyal düzen ve dengeyi bozacak, insanları birbirine düşürerek anarşiyi teşvik edecektir. Ahlak mutlaka korunmalıdır. Milli onurdan uzak, haysiyet, insanlıktan mahrum toplumların yaşaması mümkün değildir.

SKANDAL ÖNERİ

Suçlular aklanarak, kılıf hazırlanarak adalet sağlanmayacaktır. Günlerdir cinsel istismar konusunu tartışıyoruz. Verdikleri skandal öneriyi o günden beri konuşuyoruz.

Bunu savunmak çocuklara kıymak, sapıkları selamlamak demektir. Çocuğun rızası olsa ne olsa olmasa ne olacak. Bu önergeyi veren AKP'lilerin hiç mi yüreği sızlamadı, yüreği titremedi?

Aksi söylense de söz konusu önerge tecavüzcülere af getirmektedir. Herkes şu sorunun yanıtını arasın:

KÖRPE YAVRULARA GÖZ KOYAN İRENÇ YARATIKLAR

Meşru önergeyle sabilere, körpe yavrulara, küçücük bedenlere göz koyan iğrenç yaratıklara can simidi uzatılmaktadır. Herkes vicdanını yoklasın ve şu sorunun yanıtını arasın; Çocuktan gelin olur mu? Cinsel istismarın olduğu yerde mağdur kimdir?

Ne felakettir ki 3000 madurdan söz ediliyor. Cinsel istismarın olduğu yerde madur mu olur? Şu anda cezaevinde merakla bekleyen cinsel istismardan hüküm giymiş hangi hatırlı veya kokuşmuşlara destek verilmektedir?

Son 10 yılda davalarda patlama yaşanmıştır."