Devlet Bahçeli'den gündeme ilişkin açıklamalar
ensonhaber.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında kameralar karşısına geçti.

Milletvekillerine ve partililere hitap eden MHP Lideri, gündemi değerlendirdi. NATO'nun Suriye harekatına hatırlatan Bahçeli, NATO'nun yanlış bir adım attığını belirtti.

Devlet Bahçeli'den gündeme ilişkin açıklamalar

Bahçeli: Terör örgütleriyle NATO'nun ne işi var VİDEO

"BAL GİBİ HAİNDİR, TARTIŞMASIZ ŞEREFSİZDİR"

"Terör örgütleri ile NATO'nun ne işi vardır? Bu ayıp değil midir? ABD nereye varmayı planlamaktadır?" diyen Bahçeli, "Bu insan azmanları, insanlık katilleri nasıl görülmektedir? Papatya toplayıp fal açan cici çocuklar değil, basbaya canidir, bal gibi haindir. Tartışmasız, şerefsizdir. insanlığa kastetmiş düşmanlardır. Bunun ötesi yoktur. Bundan başka söylenecek söz de yoktur." diye konuştu.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu sözleri, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Devlet Bahçeli'den gündeme ilişkin açıklamalar

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

"Riyad yönetiminin ABD ile kılıç dansı eşliğinde 110 milyar dolarlık silah anlaşması hangi mantık sonucudur. ABD Başkanı'nın "benim için rejimler önemlidir" sözünün adresi neresidir. Petrol kuyularından dolar çıktı ama insanlık o kuyulara gömüldü.

Yerin altı, yerin üstüne çıkarıldı, yerin üstü de yerin altına sokuldu. En kötüsü de İslam'ı kullanan, yüce dinimizi emellerine alet etmeye kalkan terörün varlığıdır. İslami terörden bahsetmek uydurmadır.

TERÖRİZM İHANET CEPHESİDİR

Terörizm insanlığın inkarı, ihanet cephesidir. Rahmet ve bereket ayı ramazanda bu gerçekler üzerinde mutlaka düşünülmeli, gerekirse bir özeleştiri yapılmalıdır. Maneviyatımızı sarsan tehditlerle mücadele etmezsek çok sürmez, çöküş mukadder olacaktır. Gaflet ve hezimet yolundan çıkarak tokalaşmaya ihtiyaç vardır. Ramazan ayı aç ve susuz kalma, ya da diyet yapma ayı değildir. Ramazan Kur'an ayı, kardeşlik halkalarını güçlendirme zamanının adıdır. Allah'tan niyazım, dualarımız, tuttuğumuz oruçların kabulüdür. Bir ve beraber olmayı denemeli, başarmalı, karanlık çevre ve çehrelere şamarı indirmeliyiz.

TERÖR ÖRGÜTLERİ KOMŞU COĞRAFYALARA DEMİR ATMIŞ..

17 Aralık 2010'da seyyar satıcı Tunus'lu Muhammed Buazizi'nin kendini yakması Kuzey Afrika ve Ortadoğu'yu da ateşe vermiştir. İsyan duyguları uyanmış, devrimler doğmuştu. Ruhunu ipotek ettiren kişi ya da toplumlarda ortak aklın olmayacağı, olmayan bir şeyden de medet umulmayacağı bir tarih gerçeğidir. Ortadoğu'da şu anda ortak akıl yoktur. Akıl olmayınca irade bulunmayacaktır. Ortadoğu emperyalizmin her türlü tehdidine açık ve korumasız durumdadır. Terör örgütleri komşu coğrafyalara demir atmış, risk ve belirsizliklere çengeli takmıştır.

Ne demek Türkiye ile PKK-YPG-PYD'nin aynı çizgide olması. İzahı ne şekilde yapılacak bir çirkinliktir. Türkiye'ye kurulan tuzaklarda NATO'nun adı sıkça geçmektedir.

TARTIŞMASIZ ŞEREFSİZDİR

Terör örgütleri ile NATO'nun ne işi vardır? Bu ayıp değil midir? ABD nereye varmayı planlamaktadır? Bu insan azmanları, insanlık katilleri nasıl görülmektedir? Papatya toplayıp fal açan cici çocuklar değil, basbaya canidir, bal gibi haindir. Tartışmasız, şerefsizdir. insanlığa kastetmiş düşmanlardır. Bunun ötesi yoktur. Bundan başka söylenecek söz de yoktur."