Devlet Bahçeli'den gündemle ilgili tweetler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin referandumun iptaline ilişkin başvuruya sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan tepki gösterdi.

"BACADAN GİRMEK İSTERKEN KAPIDAN DÖNDÜLER"

MHP lideri, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı:

"16 Nisan halkoylamasını lekelemek isteyenler son şans ve kozlarını YSK’da denediler. Amma velakin bacadan girmek isterlerken kapıdan döndüler. 16 Nisan’a mühürsüz seçim dediler. Tanımıyoruz dediler. Meşruiyetini tartıştılar. Ama kesin karar ve hükmü YSK verdi, bu bahsi kapadı.

"SİNE-İ MİLLET YAYGARASI KOPARMAK ZİLLET-İ MAĞLUBİYETİN İFADESİDİR"

Bildik bir sözdür: Sular çekilince karıncalar balıkları yermiş. Sular yükselince balıklar karıncaları mideye indirirmiş. Mesele balık veya karınca olmak değildir. Çekiliyim derken yıkılmak, yükseleyim derken yere çakılmak da mümkündür, hatta beklenmelidir. Milli iradeyi tanımayanların, durduk yere sine-i millet yaygarası koparması zillet-i mağlubiyetin ifadesidir ki, bundan da demokrasi çıkmaz.

"SİZ DAHA NEYİN MÜHRÜNDEN BAHSEDİYORSUNUZ"

Oysaki mühürlenmiş iradeleriyle,mil çekilmiş idrakleriyle milletimizin verdiği mesajı çarpıtmaya,çürütmeye kalktılar. Fakat olmadı, tutmadı. Diyorum ki, Türk milleti 16 Nisan’da mührünü tam on ikiden vurmuş, siz daha neyin mühründen, neyin zarf ve pusulasından bahsediyorsunuz?"