Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması İZLE

mhp

Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmasında,  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 17 Aralık soruşturması kapsamında, işadamı Reza Zarrab ile eski bakanların çocukları Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan'ın da aralarında bulunduğu 53 kişi hakkında takipsizlik kararı vermesini eleştirdi.

SORUŞTURMAYA SÜNGER ÇEKTİLER

Bahçeli'nin konuşmalarının satır başları;

"Türkiye'nin yaşadığı esef verici neticelerin altında değerlerini yitirmiş bir iktidar görüyoruz. AKP değersizliğin manifestosu, hortumluluğun yasak ağacıdır. 17 Aralık soruşturması bir çırpıda kapatıldı. Allem edip kallem edip soruşturmaya sünger çektiler. 53 kişi şimdilik yakayı kurtardı. Şimdilik diyorum çünkü bu yara kapanmadı.

Bahçeli: Hain bir değil ki bağlasın felaket bir değil ki ağlasın İZLE

SAVCI PES DOĞRUSU DİYECEĞİMİZ DETAYLARA YER VERMİŞTİR

Rüşvet ve yolsuzluğu örtmek için görevlendirilen savcı suç olmadığını kiralık vicdanıyla kaleme almıştır. Savcı pes doğrusu diyeceğimiz detaylara yer vermiştir. Savcı kutucu banka müdürüne ait olan paranın okullar için olduğunu iddia etmiştir.

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması İZLE

HER SIKIŞTIKLARINDA İMAM HATİBE SIĞINIYORLAR

17 ve 25 Aralık şüphelileri mahkemeden kaçmıştır. Her sıkıştıklarında imam hatibe sığınıyorlar, başörtüsünün altına saklanıyorlar. Evet Sayın Davutoğlu, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının kapatılması ihanet midir değil midir? Ülkemizde üzerinde kambur üzerine kambur oluşmuştur.

TERÖR BİTMEDİ AKSİNE ARTTI

AKP ile PKK kader ortaklığı yapmıştır. Erdoğan ve çevresi "Terör bitiyor" dediler bırakınız bitmesini bilakis arttı. Dağdan inecekler, silahlar bırakılacak dediler, PKK gücüne güç kattı. Terör bitmedi aksine arttı, etkinlik alanı genişledi.

HAİN BİR DEĞİL Kİ BAĞLASIN

Acaba diyorum, Akiller rüşvet ve yolsuzluk olaylar patlak verdiğinde parlak akılları neredeydi? Kobani bahanesiyle Türkiye’nin her yanı yakılırken bunlar hangi villada, hangi boğaz manzaralı masada atıp tutuyorlardı? İmralı canisine özel bir muhabbet beslenen PKK için ellerini taşın altına koyan bu akiller, hayatlarında bir kez olsun şehitler için göz yaşı dökmüş müdür? Sayıları gittikçe azalan bu adamlar akıllıdır da 73 milyon mu akılsızdır? Allah için söyleyin milletimiz ne yapsın? Hain bir değil ki bağlasın, felaket bir değil ki ağlasın. Eğer çok akılları varsa kendilerine saklamalıdır. Sayın Davutoğlu, çözüm sürecini yanlış anlamış.

63 AKILSIZI ARAYA ARAYA BULDU

Çözüm paralalinde başbakan ve ortakları 63 akılsızı araya araya bulmuş, PKK’nın emrinde çalıştırmıştır. Söylenenlere bakarsak, 63 sözde akil 12 bin kilometre yol kat etmiş, 60 bin vatandaşımızla görüşmüş, imralı ve kandil icazetli raporlarını tanzim etmişlerdir. Hükümet ne zaman paratoner arasa, ne zaman söylemek isteyip de yutkunduğu konular olsa 63 sözde akil hemen tedavüle sürülmektedir. Bir kısım eksikle ve gedikle toplanan bu 63’ler yeni işverenlerine kulak vermiştir. Bunlar arasında gazeteciler sinema artistleri oyuncular şarkıcılar STK temsilcileri canla başka yer almıştır.

BU ADAMLAR AKILLI DA, 73 MİLYON MU AKILSIZDIR

Acaba diyorum, akiller rüşvet ve yolsuzluk olaylar patlak verdiğinde parlak akılları neredeydi? Kobani bahanesiyle türkiye’nin her yanı yakılırken bunlar hangi villada, hangi boğaz manzaralı masada atıp tutuyorlardı? İmralı canisine özel bir muhabbet beslenen PKK için ellerini taşın altına koyan bu akiller, hayatlarında bir kez olsun şehitler için göz yaşı dökmüş müdür? Sayıları gittikçe azalan bu adamlar akıllıdır da 73 milyon mu akılsızdır? Allah için söyleyin milletimiz ne yapsın? Hain bir değil ki bağlasın, felaket bir değil ki ağlasın. Eğer çok akılları varsa kendilerine saklamalıdır."