Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması İZLE

bahceli

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Hacıbektaş'ta yaptığı konuşmasına değindi. "Sayın Davutoğlu, sözde Dersim katliamını modern Kerbela'ya benzeterek Hz.Hüseyin'e ve Ehl-i Beyt'e hürmetsizlik ve nankörlük etmiştir." diyen Bahçeli, şunları söyledi;

DERSİM İSYANINDA 33 ASKERİMİZ ŞEHİT EDİLDİ

"Dersim isyanının nasıl başladığı ortadadır. 33 askerimiz şehit edilmiştir, Dersim isyanı böyle başlamıştır. Sayın Davutoğlu, madem ki Dersim isyanına katılan asilere mazlum diyorsun o zaman şehit edilen 33 Mehmetçiğe ne diyeceksin?

Bahçeli: Dersim isyanında 33 askerimiz şehit edildi İZLE

SEYİT RIZA'YI MEŞRULAŞTIRANIN AKLINI İBLİS ÇELMİŞTİR

Hainleri aklamak sizin fıtratınızda mı var? Seyit Rıza isimli bölücüyü meşrulaştıranın ve Hazreti Hüseyin’le özdeşleştirenin iblis tarafından aklı çelinmiştir. Türk milletini Yezid’in safında göstermek namertliktir. Bizans’tan af dileyip, Alparslan’dan da hesap soracak mısın?

DERSİM İSYANI KERBELA DEĞİL KİN BELASIDIR

Sayın Davutoğlu Dersim isyanı Kerbela değil kin belasıdır. Dersim isyanında hedef Türkiye'nin bütünlüğüdür. Devrin PKK'lılarının isyan hareketidir."

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması İZLE

Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları;

YIRCA'DA OLANLAR ZALİMLİK DEĞİL MİDİR

"Soma'nın Yırca Köyü'nde geçtiğimiz hafta yaşananlar kanunsuzluğun, zorbalığın nerelere kadar dayandığını ortaya koymuştur. Zulme karşı durduğunu her fırsatta duyuran aslan parçası Davutoğlu, sana soruyorum; Yırcalı'da olanlar zalimlik, eşkıyalık değil midir? Danıştay, ağaçlar kesildikten sonra yürütmeyi durdurma kararını açıkladı. Ağaç katliamı yapıldıktan sonra durdurulmuştur.

ZEYTİNLER HİÇ Mİ BOĞAZINA DİZİLMEMİŞ

Kolin şirketler grubu Yırcalı kardeşlerimize nefret yağdırmıştır. Yırcalıların üzerine havuzcuları gönderen AKP'dir. Yediği zeytinler hiç mi boğazına dizilmemiştir AKP'nin.

ÖLÜM SAÇAN MADENLERE KAFA YORUN

Ekonomik temelli şikayetler yoğunlaşmakta, gelecekle ilgili bekleyişler umutlarını yitirmektedir. Enflasyon hedefleri bir bir çarçur olmaktadır. Davutoğlu, nasıl bir mucize tasarlanmaktadır? Sayın Davutoğlu, madenciliği yurt dışına çıkartmayı bırakın da Ermenek'te kaybolan madencilerimizi bulmak için uğraşın. Ölüm saçan madenlere kafa yorun.

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması İZLE

EYLEM PLANI UTANÇ BEYANIDIR

Ekonomik kuvvet olmadan bölgede sözümüz geçmez. Kredi kartı borçları tavan yapmıştır. Ekonominin yapısına çare üretilmemiştir. Geçen ay domates zam rekoru kırmıştır. Davutoğlu'nun açıkladığı "Eylem Planı" hükümetin utanç beyanıdır. Fiyaskodur. Davutoğlu önce aynaya, sonra da Kara Saray'da sefa süren Erdoğan'a bakmalıdır.

ERDOĞAN'IN LÜKSÜ, KEYFİ İÇİN VERGİLER FEDA EDİLİYOR

Vatandaş bir torba kömür, makarna ile uyutulurken millet hazinesi hortumlanmaktadır. Sizden alınan vergiler Erdoğan'ın lüksü, keyfi ve egoları için feda edilmektedir. Türkiye, ekonomik ve siyasi anlamda istila edilmiştir.

BİNA YAPARAK ECDADA LAYIK OLUNMAZ

Çankaya Köşkü, sokağın ortasında da bizim mi haberimiz yok. Sayın Erdoğan, bina yaparak ecdada layık olunmaz. İhtişam ve itibar saraylarda değildir. Davutoğlu, bıktırıcı tekrar ve aynı nakaratlarla devam etmektedir. Davutoğlu, zilletin ne demek olduğunu merak ediyorsa PKK ile yürütülen pazarlıklara bakmalı."

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması İZLE