Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması
ensonhaber.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis'te düzenlenen grup toplantısında partililere seslendi.

"10 MADDELİK İHANET METNİNİN SEVR'DEN FARKI YOK"

Konuşmasına "AKP, 13 yıl içinde ülkemizin posasını çıkarmıştır. AKP, 13 yılda milli bekanın üzerine kabus gibi çökmüştür" diyerek başlalayan Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti,bir teröristin,bir katilin,bir sabıkalı bölücünün 10 maddelik ihanet metnini çözüm diye sunmaktadır. 10 maddelik ihanet belgesi ile Sevr Antlaşması arasında hiçbir fark yoktur.

Sevr Anlaşması'na da barış diyorlardı ve 4 Türk milletine nasıl bir cehennemi yaşatacağı da herkesin malumuydu. 433 maddelik Sevr anlaşmasıyla ihanet metni arasında esasta hiçbir fark yoktur.

Sevr’i imzalayacak kadar küçülen 3’lü kadro ile AKP’yi temsilen PKK HDP bloğunun karşısına oturan 3 kişinin yolları 95 yıl sonra kesişmiştir.

Bahçeli: 10 Maddelik ihanet metninin sevr'den farkı yok VİDEO

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN ÇÖKÜŞ BELGESİ

Her bir maddesi musibet, her bir maddesi melanet, her bir maddesi mahvoluş demek olan ihanet metni, Dolmabahçe Sarayı’ndaki Başbakanlık Ofisi’nde rahat koltuklarına kurulan müflis şahsiyetlerce açıklanmıştır.

İmralı canisinin hazırlayıp Kandil çetesinin ihtiyatla paraf ettiği 10 maddelik ihanet metni; Türkiye Cumhuriyeti’nin çöküş belgesi, varoluşunu inkar beyannamesidir.

AKP, PKK’yla mütareke yapmış, müzakereye hız vermiştir. Türkiye parçalanıp, millet bölünüp, vatan satılırken hareketsiz mi kalalım?

"HER DAĞA ÇIKAN 30 YILDA HÜKMÜNÜ GEÇİRECEKSE.."

Her dağa çıkan 30 yılda hükmünü geçirecekse, sözünü dinletip dayatmalarını kabullendirecekse,Türk milletinin payidarlığını, ırz-ı devleti, şeref-i devleti nasıl teminat altına alıp ilelebet muhafaza edeceğiz?

Haysiyetini çıkarlarıyla değiştirmiş, yetmemiş, üste de milli emanetleri vaat etmiş AKP; eşkıyanın meydan okumasına, bölücülüğün hain isteklerine tamam demiş, olur vermiştir.

Bunların hepsi aynı çarpıklığın ümidi, aynı alçaklığın üretimi, aynı defolu imalatın yan ürünüdür. İktidar partisi bölücülerin umut kapısı mevkiini kendisine yakıştırmıştır.

SİLAH BIRAKMA ÇAĞRISI KANIRMACADIR

Yıkım projesine nasıl tepki gösterdiysek, çözülme sürecine nasıl direnmişsek, Oslo’dan İmralı ve Kandil’e uzanan hain pazarlıkları nasıl reddetmişsek, daha da fazlasını yapmaya, AKP-PKK’ya nefes aldırmamaya sonuna kadar hazırız.

Diyeceğim odur ki, PKK’nın silah bırakma çağrısı zaman kazanmaya dönük bir manevradır ve kandırmacadan ibarettir.

PKK'NIN SİLAH BIRAKACAĞINI UMMAK GAFLETTİR

Silah bırakan varsa o da AKP Hükümeti’dir. Silahları gömen, indiren, kılıfına sokan varsa o da Türk devletidir. PKK’nın silah bırakacağını, silahla yollarını ayıracağını ummak ve beklemek ahmaklık ve gaflettir.

Kamuoyuna yansıyan 7 aşamalı silah bırakma etapları da psikolojik ve algı operasyonudur.

UYDURMA VE TEMELSİZ BİR PROPAGANDA

Kiralık terör örgütü PKK, bu zamana kadar silahlı eylemleriyle gelmiş, kan akıtarak, can alarak ve AKPyi esir ederek dişini geçirmiştir. Bu nedenle PKK’nın silahlara veda etmesi hayaldir,Türk milletini aldatmaya dönük yalan,uydurma ve temelsiz bir propagandadır.

Kurnazca kaleme alınan ifadeler PKK’nın sözde zafer kazandığının, silah vasıtasıyla siyasal emellerine ulaşma sınırına geldiğinin dolambaçlı yollarla duyurusudur.

ERDOĞAN İLE ÖCALAN ARASINDA İŞ BÖLÜMÜ

Anlaşılan, Öcalan ve Erdoğan aralarında saat gibi çalışan bir iş bölümü yapmışlardır. Erdoğan ve Öcalan yanlarına 23 Nisan Başbakanı’nı da alarak Türkiye’nin fişini çekmek için son gözden geçirmeleri, son rötuşları yapmaya koyulmuşlardır.

PKK'YA YENİ GELİR KAPISI

Kandil’de petrol aramaya kadar götüren AKP, PKK’ya yeni gelir kapıları açma çabasına girmişlerdir. Enselerinden vurulan Mehmetçiklerin kanı yerde kalmıştır.

UYKU ORUCUNDAN AYRILMAYINIZ

Aziz milletimiz TBMM’nin 24.Döneminde bizlere muhalefet görevi vermişti; inanıyorum ki gelecek dönemde de iktidara taşıyacaktır. Bu bilinçle uyku orucundan ayrılmayınız,çalışmanın kölesi olmaktan yılmayınız.Zira Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı vardır.

Emeklimizi güldürmek için koşmalıyız. Yetimlerimizi sevindirmek için çırpınmalıyız. Türkiye için iktidara talibiz.

Türk milleti, Yıkım taşeronlarına, ihanet odaklarına, İşbirlikçi lobilere, kötü adamlara rağmen, Türk Milleti Erdoğan’a, Davutoğlu’na inat ayrışmayacağını çatışmayacağını ve bölünmeyeceğini 7 Haziran’da ispatlayacaktır.