Didim Belediye Başkanı affetmiyor

c5

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay son günlerde Didim Belediyesiyle ilgili ortaya atılan iddialarla ilgili sert cevap verdi.

Atabay, yaptığı açıklamalarda "Birkaç haber portalında çıkan asılsız iddialara dayanan haberlere ilçemizde değil de neden Kuşadası'nda ve Nazilli'de çıkan yerel gazeteler ile bazı haber sitelerinde yer veriliyor. Daha önce bu tür iddiaları yapan şahıslar önce imarla ilgili, adam kayırmayla ilgili yazdılar şimdi de özel hayatlarla ilgili iddialar yazılıyor."

Atabay sözlerine şunları da ekledi, "İddiası olan ispatlamak zorunda; Ercan bey 3-4 gündür hastalıkla uğraşıyor; kendisi İzmir'e gidip geliyor, barda orada burada eğlence yapmış türünden yazılar yazıyorlar. Tabii bunlar devam edecektir. Bunların kıskacı daralıyor; o nedenle bunları yapıyorlar" dedi.

Ortaya atılan diğer iddialarla ilgili de değerlendirme yapan Başkan Atabay "İllegal iş yapan babamın oğlu olsa affetmem. Yanımda çalışan birlikte çalıştıklarımıza tabii ki sahip çıkarım ama yanlışı tespit ettiğim zaman acımam. Bu iddiaları belgelerle ortaya koyun, ispat edin gereğini yaparım. Bir iddiayla ilgili isnat edilen suç ispatlanıncaya kadar o kişi suçsuzdur." dedi.

TABELALAR ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Altınkum Yalı Caddesindeki düzenlemelerde işletmelerin koyacağı tabelalarla ilgili de toplantı yapıldığını dile getiren Başkan Atabay, "Üniversite tarafından hazırlanan yönetmeli çerçevesinde hazırlanan tabelaların numuneleri görüşüldü. Uzunluğu, nereye nasıl konulacağı ele alındı. Bu konuda da disiplinden taviz verilmeyecek. Kendi tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerini de huzurevine yada istemezlerse otellere yerleştiriyoruz"dedi.

TAVİZ YOK

Başkan Atabay, Fevzipaşa Mahallesinde bulunan otelin günü birlik yapılacak alanların içerisinde kalan yerlerin, alana uygun olmayan çalışmaların yapılmasından dolayı Yapı Kontrol Müdürlüğünce mühürlendiğini belirterek "Yasal olmayan hiç bir işe izin vermeyiz. Çalışmalarda taviz yok" dedi.